pigetic
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Imakojim danom se inače održavao ispit, ima li itko još da nije ovo položio?
idem sad 15.9.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Imakojim danom se inače održavao ispit, ima li itko još da nije ovo položio?
mislim da ponedjeljkom il utorkom u 17h. vjerojatnije ponedjeljkom. ne mogu se sad točno sjetiti.kojim danom se inače održavao ispit
imam ja ako se nije promijenila od prošle godine. javi mi se u privatne poruke pa ti pošaljem.Kolege da li netko ima literaturu za ovaj ispit skeniranu ili slično da mi pošalje? Hvala unaprijed!!
U vezi seminara, kod prof. Žiljaka je stvarno super, tamo se kroz primjere obrađuje ono kaj se radi na samom kolegiju, više je interakcije, pričanja svih seminarista, komentiranja nekih tema aktualnih vezanih za gradivo itd. a i pomaže da se bolje shvati i zapamti gradivo za ispit.Pozdrav
dal mi može netko reć tko je imao seminar iz ovog predmeta kakvi su zadaci, jesu strogi i tako to neke informacije.
Hvala
Hvala puno kolegice, ali u međuvremenu sam uspjela nabaviti knjigu i članke tako da je sve ok.imam ja ako se nije promijenila od prošle godine. javi mi se u privatne poruke pa ti pošaljem.
Da potpisujemo se, bitno je dolaziti na predavanja da bi se bolje razumjelo gradivo jer prof.dosta toga objasnjava na primjerima.a koji su uvjeti za izlazak redovnih na kolokvij? potpisuje se na predavanjima? tnx na odgovoru
da potpisujemo se, bitno je dolaziti na predavanja da bi se bolje razumjelo gradivo jer prof.dosta toga objasnjava na primjerima.
Prvi kolokvij je 20.04.
Članke možeš naći u TMT 3, a knjige u Gradskoj knjižnici grada Zagreba.Pozdrav,
da li netko ima literaturu iz ovog predmeta?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.