AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Javne politike u Hrvatskoj

schuman

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Poštovane kolegice/kolege, izađoh sa velikom skepsom na prvi kolokvij jer po Hillu nisam uopće učio, koristih najkraću skriptu koju dobih, rezultat: 14 bodova! Mislio sam da se netko šali!
Moje mentalno zdravlje, koje je već ozbiljno narušeno studiranjem na ovoj instituciji ne može probaviti Hill-a ni pod cijenu pada na ispitu!
Uostalom, da sam učio po svoj navedenoj literaturi ne bih položio ni jedan ispit, ustvari lažem, svaka čast prof.dr. Gojku Bežovanu, jedna knjiga ili dvije za literaturu i to njegove!

martina_sk

Administrator
Treba mi pauza nakon svakog Hillovog odlomka... :( :cry: :wtf:
ma treba učiti po bilješkama s predavanja. i ja sam imala dosta bodova a samo sam po njima učila za prvi kolokvij a tako ću i za drugi.

inače, u kolokvij ulazi još i predavanje koje će redovni danas obrađivati na predavanju, njegov članak "dvije faze obrazovne politike u rh". ako ga netko nema neka mi se javi na mail [email protected] i šaljem odmah.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ma treba učiti po bilješkama s predavanja. i ja sam imala dosta bodova a samo sam po njima učila za prvi kolokvij a tako ću i za drugi.
imam bilješe s predavanja, ali nisu mi dovoljno detaljne
a i prošlo je previše vremena od zadnjeg predavanja
sad moram sve ispočetka učiti

:)

Pontifex

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Trebaju li izvanredni seminaristi prijaviti seminar za rok 2.6?
evo citiram obavijest objavljenu na WEB-u "Studenti koji pohađaju seminar iz predmeta Javne politike u Hrvatskoj obvezni su prijaviti otvoreni rok na studomatu (02.06.2014.)." Tako da vjerojatno svi moraju prijaviti seminar za ovaj rok, koliko sam shvatio iz ove obavijesti...

Nicole

Je li možda profesor na predavanjima za redovne studente govorio išta o mogućnosti izlaska na II.kolokvij dva puta? :grin:

Mislim, prvi kolokvij sam prošla, ali ovaj II. dio materije mozak odbija...

dada

Kolege, ima li tko informacije o polaganju seminara na ovom roku za izvanredne?
Je li se kome profesor javio?

mimsi

u petak su upisi ocjena iz seminara u 9h. trebali smo predati rad do 01.06. prof.se još nije javio da li treba što popraviti u sem.radu.

dada

Ni meni se nije javio. Ako tko sazna detalje, molim da ih podijeli na forumu.

Pontifex

Poruka koju smo dobili od prof. na mail :

"Poštovane kolegice i kolege,
termini ispita i upisa ocjena
Kolegij Javne politike u Hrvatskoj 4.6. dvorana III/I. kat od 16:00 sati,
Seminari Javne politike u Hrvatskoj petak 9:00 sati Vijećnica, soba 17/I."

jel netko zna možda na što se odnosi ovo Vijećnica?

schuman

Koliko ja znam kao rođeni Zagrepčanin pod pojmom Vijećnica se misli na Starogradsku vijećnicu u Ćirilometodskoj gdje se održavaju sjednice Skupštine Grada Zagreba.
Znači Bandić dijeli ocjene iz Javne politike!!

pigetic

Koliko ja znam kao rođeni Zagrepčanin pod pojmom Vijećnica se misli na Starogradsku vijećnicu u Ćirilometodskoj gdje se održavaju sjednice Skupštine Grada Zagreba.
Znači Bandić dijeli ocjene iz Javne politike!!
pa čuj, ipak su oni ''kolege'' po struci a kak je prof. spominjao da često ide na izlete na Velebit valjda si je uzeo duži vikend pa je rekao Banderasu da to odhendla za frenda

schuman

Ima smisla da Bandić dijeli potpise, on je velemajstor provedbe javnih politika! Ovaj Hill je glupa teorija, a Bandić praksa...

pigetic

Ima smisla da Bandić dijeli potpise, on je velemajstor provedbe javnih politika! Ovaj Hill je glupa teorija, a Bandić praksa...
ma on je za Hilla izmislio javne politike, osobni primjer i sve te fore. kad nakon 14 mandata bude završio svoje gradonačelnikovanje može odmah postat prof.emeritus na PFZG i napisati udžbenik za naš studij.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks