AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javne službe

dan

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
danas polozila,pitanja;bijela knjiga,regulatorne agencije,jpp sto je ,i dva oblika jpp.
kolegu jos javne povelje,kako su se razvijale javne sluzbe kroz povijest,ukidanje ustanova.prije mene nazalost kolege nisu prosli.ne znam da li su dobili teska pitanja ili..takav dan.pitao je prof,i one faktore rizika kod jpp i obveze javnih sluzbi bas sto su,ne nabrojati obveze i na ta dva pitanja rusio jer nisu znale.sretno svima drugi put!

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
i ja sam prošla, pitao me socijalne službe pa sam mu počela pričat o elementima i prekinuo me prije neg kaj sam sve nabrojala, dalje bijela knjiga i ukidanje ustanove. ja to nisam znala i stalno sam pričala o načinima prestanka, onda me još pitao o vijeću i to je to.

ali pitanja koje je pitao kolege prije :wtf:

i vrhunac ispita: nakon kaj smo sat vremena čekali da počne ispit, a on je bio svo vrijeme u kabinetu, izašao je van i reko da se malo proluftamo :wtf::wtf::wtf::wtf:

koji lik. pripremite se na svašta i sretno

dan

cestitam jelenko,ti si bila zadnja!pitanja koja sam cula napisana u postu prije.

čedomir

Pala sam na zadnjem roku; ako mi netko može dati savjet odakle da učim; do sada sam učila po skripti i pitanjima s foruma,ali očito to nije dovoljno... molim za pomoć! hvala!

Aine

Da li je možda netko zvao referadu u vezi ovog roka? Stave ispit 16-og, a rok je od 10.-13. Divotica.

Andreja

Da li je možda netko zvao referadu u vezi ovog roka? Stave ispit 16-og, a rok je od 10.-13. Divotica.
mislim da je tako bilo jednom i prošle godine, to naprave tak kak paše Đulabiću vjerovatno :hm:

walle

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam učila pšo toj skripti i prošla iz prve. Nisam nijednom bila na predavanju, samo sam se pojavila na ispitu.. Profesor je škrt na ocjenama, al uglavnom se prolazi. Imaš tu par pitanja po forumu, to si pogledaj, proguglaj ak ne znaš koji pojam i nauči. I Duduit se čita Digi, ak je kome nejasno..

Panic

Pozdrav ,

jel zna netko kako odgovorit na pitanje : sektorske obaveze ?
Neznam jel sam luda, ali nigdje nemogu naći...

hvala

Aine

Pozdrav ,

jel zna netko kako odgovorit na pitanje : sektorske obaveze ?
Neznam jel sam luda, ali nigdje nemogu naći...

hvala
To se nalazi u Đulabićevom članku, u fusnotama. Ne znam točno koja stranica jer trenutno nemam to kod sebe.

nikita91

Pitanja danas: sinonimi pojma javne sluzbe, sto su obveze javnih sluzbi (definicija, podjela i nabrojati ih), kako se imenuje ravnatelj ustanove (pa me zbunio potpitanjem jeli uvijek potrebno provesti javni natjecaj)!
Sretni svima na iducim rokovima...prof nije prestrasan ali vise od 3 nikome nije dao. Kolegica do mene je sve znala i tri je dobila, a meni dvojka ko kuća!

nikita91

Na što se ovdje misli?
Mislio je na to koji se jos pojmovi upotrebljavaju umjesto naziva javne sluzbe (ja sam mu rekla javna usluga, sluzba od opceg interesa, djelatnost od interesa za RH i vise nisam znala sto bi rekla) - nije mu bilo dovoljno i zbog tog mi je dao 2, ostalo sam znala. Sve u svemu - cudan lik!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks