Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pretpostavljam da si prosla pa cestitam na prolazuHej! Danas sam bila na ispitu... Pitao me koja je razlika javnih službi u formalnom i materijalnom smislu te koje je moderno shvaćanje i zašto, povelje javnih službi, što su i gdje su se pojavile i što je to javno-privatno partnerstvo
Hej, učila sam baš iz literature koja je navedena u vodiču. To sam ti uglavnom pronašla u knjižnici na TMT 3, a zakone na netu, tako da nemam nažalost na kompu... Literature se možda čini puno, ali imaš dosadnih članaka koje kad pričitaš vidiš da iz njih nemaš kaj učit... Sretno!! :laughing:pretpostavljam da si prosla pa cestitam na prolazu![]()
a, mozes li mi molim te rec iz cega si ucila... ili ako mi mozes poslat to ako imas u kompu ? bila bi ti vrlo zahvalna
pozz
NEZAVISNE REGULACIJSKE AGENCIJE JESU NEZAVISNA TIJELA.jel zna netko razliku između regulacijskih tijela i regulacijskih agencija,te njihovi problemi?
NEZAVISNE REGULACIJSKE AGENCIJE JESU NEZAVISNA TIJELA.
PROBLEMI:
1.ZAMUĆUJU NAČELO DIOBE VLASTI
2.MNOŠTVO-MANJE POZNATIH PROPISA
3.DALI SU STVARNO POLITIČKI NEZAVISNA TIJELA?
4.MOGU UPASTI U VELIKE KOMPANIJE I ORGANIZACIJE-PODRUČJA INTERESNE POVEZANOSTI,PRISTRANOST...
OSNOVNA SVRHA-regulacija pojedinog segmenta tržišta npr.telekomunikacije
RH-AGENCIJE NISU PREDVIĐENE U USTAVU RH
-NEMA ZAKONA O AGENCIJAMA
-OGRANIČENA REGULACIJA PREMA ZAKONU O SUSTAVU DRŽ.UPRAVE
-JER NE SPADAJU U SUSTAV DRŽ.UPRAVE,VEĆ U JAVNU UPRAVU itd.
hej... ja mislim izaci na taj ispit sad 29. pa me zanima iz čega ti učis? di si uzela literaturu? procitala sam nesto za knjizaru na pravnom pa me zanima dal oni imaju sve to ili?Molim vas odgovorite mi na pitanje!!! netko valjda zna odgovor, ja to ne mogu nigdje pronaći???
PRIVATIZACIJA JE PROMJENA VLASNIČKE STRUKTURE NEKOG SUBJEKTA.RECIMO d.d ili d.o.o. SU PRIVATNICIDa li mi netko može objasniti razliku između privatizacije i liberalizacije?
ja sam dobila literaturu od prijateljice a ona ju je dobila od druge prijateljice, tako da ne znam gdje ju možeš nabaviti!!!hej... ja mislim izaci na taj ispit sad 29. pa me zanima iz čega ti učis? di si uzela literaturu? procitala sam nesto za knjizaru na pravnom pa me zanima dal oni imaju sve to ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.