AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

Povratnica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Što zbilja nitko nije izašao na rok? o_O

a jooj, a dal netko može reći da li postoji nešto na što se treba posebno bazirati od literature i zar zbilja treba znati te sve silne nabrajalice :eek:

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Što zbilja nitko nije izašao na rok? o_O

a jooj, a dal netko može reći da li postoji nešto na što se treba posebno bazirati od literature i zar zbilja treba znati te sve silne nabrajalice :eek:
Bilo je 4 ljudi, ali ne znam kak je proslo jer sam ja cekala drugi predmet usmeni .
Kod Romee je najbitnije nauciti Kopricev dio, to obavezno pita pitanje ili dva i one znanstvenike ( Taylor, Mooney...)
Dulabic voli ispitivati povelje svoje i paradoksei btw, po skripti uciti i prolaz je siguran! Ne trebate po knjigama

marta12345

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, ispit je bio jucer (srijeda). Bilo nas je puno, skoro 20, ispitivao je Đulabić. Pita svoja klasična pitanja, sva su navedena na forumu.
Neka od pitanja kojih se sjecam: upravna simplifikacija, posdcorb, paradoksi, javne povelje, indikatori, posljedice vanjskog ugovaranja, upravljanje trzistem, propisima, izvedbom (razlika rezlutat / ishod ), modeli pol odlucivanja, Wilson, Fayol...
Ne dijeli baš visoke ocjene, ali sto se tice ispitivanja i prolaza- korektan jako, mislim da je samo 1 osoba pala.
Sretno svima :)

kristina86

I ja sam bila sad na roku, vrti svoja pitanja, za prolaz definitivno dovoljna skripta, mene pitao Upravljanje putem procesa i 3 dimenzije suvremene, kolegicu TQM i dihotoniju politika / uprava
[DOUBLEPOST=1555057562,1555057513][/DOUBLEPOST]Pardon- upravljanje putem propisa

monalisa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Super, svaka čast.
Peošli rok je ispitavala Manojlović, a ovaj Đulabić. Jel moguće onda da se izmjenjuju, svaki rok jedan?

Povratnica

Ovaj kolegij sam učila po skripti i po onom Koprićevom članku, odnosno dijelu iz knjige. Taj dio smatram dosta važnim i uvijek pitaju nešto iz toga. Meni su knjige bile očaj. Nijh sam samo pročitala i evenutalno nadopunila skriptu što mi je falilo ili sam smatrala da je važno. dakle, usredotočite se na skriptu i članak.

knjiga

Jel netko ovaj tjedan ide na ispit ili je bio na ispiitu? Da napiše tko je ispitivao i pitanja!

Ivana1611

Dns pitanja kod djulabica: 4modela politickog odlucivanja, paradoksi, evaulacija i vrste evaulacije. kolegicu pitao vrste postupka u upravi i vanjsko ugovaranje.
[DOUBLEPOST=1479214965,1479214861][/DOUBLEPOST]Dns pitanja kod djulabica: 4modela politickog odlucivanja, paradoksi, evaulacija i vrste evaulacije. kolegicu pitao vrste postupka u upravi i vanjsko ugovaranje.
Modeli političkog odlučivanja, da li se to odnosi na one modele reformi?

knjiga

Modeli političkog odlučivanja, da li se to odnosi na one modele reformi?
To ti je onaj dio kod vođenja i odlučivanja. Modeli pol. odlučivanja su racionalni model, model postupnog pol.odlučivanja, pol. odl. temeljeno na vrijednostima i upravni model.

Ivana1611

To ti je onaj dio kod vođenja i odlučivanja. Modeli pol. odlučivanja su racionalni model, model postupnog pol.odlučivanja, pol. odl. temeljeno na vrijednostima i upravni model.
Da da, kasnije sam našla gdje se to nalazi. Hvala ti.

nikky

Pitanja danas kod Đulabića:

1. VB u državi blagostanja
2. Fayol
Kolegicu je pitao Wilsona i vaučere

Vrri svoja pitanja, brzo i bezbolno skoro svi prosli od nas 12ak

Annamarie

Neka pitanja s usmenog kod Djulabica-upravna simplifikacija, 3 dimenzije suvremene javne uprave, paradoksi, policy poduzetnik, tqm, menagment by results.. kod njega je prolaz zagarantiran,samo nemojte sutiti i to je to.

Alianna

Hej, trebala bih malu pomoć. Zna li itko koja je procedura za nas koji smo odslušali i položili uvod u javni menadžment na trećoj godini studija. Naime, ja sam dobila od prof. Đulabića zadatak da napravim recenziju članka i to sam mu poslala. Rekao mi je da dođem na rok 19.9.2019. Trebam li odgovarati ili ne. Zbunjena samo_O pa ako ima netko tko je prošao slično, molim za pomoć:)

Slavica

Dakle, stvarno je dovoljna skripta iz skriptarnice.
Ja sam u cetvrtak polozila kod profesorice, ona je ovaj rok ispitivala.
Moja pitanja: washingtonski model reforme, gulick, posdcorb, upravljanje s naglaskom na kvalitetom

Slavica

Još su bila pitanja Povelje, Upravljanje putem propisa, Fayol, Dobra vladavina,
uglavnom se ponavljaju pitanja koja su navedena ovdje na forumu..
Sretno svima

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks