Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolegice, imate ih na netuIma li netko ove 2 knjige;
1. Inge Perko- Šeparović: Paradoksi novog javnog menadžmenta, FPZ, 2003., STR. 85.-94.
2. Inge Perko- Šeparović: Novi javni menadžment- Britanski model, Politička misao, 2002., str. 31.-44.
Nisu strasna pitanja, ali stvarno treba znati jer ona nije zadovoljna da se veli recenica, dvije nek apsolutno sve.dobro da sam odjavila ispit.....
da ma nisu strašna pitanja..al poznavajući nju..stvarno traži
[DOUBLEPOST=1537265681,1536317559][/DOUBLEPOST]Eto i ja položila ovaj predmet. Meni je materija zanimljiva, međutim one silne nabrajalice me uvijek bace u depresiju.
ispit je bio kod prof. Đulabića. Eto nek veli ko kaj hoće, ali je stvarno super.
Bile kolegica i ja unutra svakoj po tri pitanja,
mene je pitao 3 dimenzije suvremene javne uprave, Upravljanje putem propisa, policy poduzetnika i jel sam čula za zakonodavnou "giljotinu"
kolegica Incourcing, evaluacija i nemrem se sjetit šta još.
Po knjizi , članci, a ponavljanje po skripti. Radila sam dva tjedna (onak dovoljno za trojku). Bitan je Đulabićev članak. Pogledati još pitanja po forumu, bar on nije odstupao od pitanja navedenih ovdje na forumu. U skripti treba obratiti pažnju , nema tog policy poduzetnika -to je kod naslova strateški poduzetnik i ova zakonodavna giljotina, to piše u šeparovićkinoj knjizi.....Poštovana
može info po čemu ste učili i koliko vremena Vam je trebalo za spremanje ispita. Isprike na pitanju ako ste o tome već pisali. Hvala.
Lp
Nisu, ali moras doci bar na 1 predavanje i obavijestiti profesora da te on dalje uputi.Zna li netko jesu li obvezni dolasci na predavanja za one koji su ovaj predmet položili na 3.godini?
Koliko se sjećam,Molim vas ako netko može napisati više o upravnoj simplifikaciji i CAF-u? Nemam knjigu, u skripti nema ništa o caf-u, a o simplifikaciji jako malo, pa ako netko može napisat bila bih zahvalna jako!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.