AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

realista

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav! Ima li mozda netko podatke o terminu ispita 14.04.? Mislio sam da ce objaviti na studomatu nakon isteka roka za odjavu, ali za sada nema nista... Zahvaljujem unaprijed! :)

realista

Hvala, vidio sam. Dobro je rekla kolegica da će danas biti objavljeno... Učio jesam, a koliko je od tih silnih nabrajanja ostalo zapamćeno to ću vidjeti u četvrtak. Loš sam prognozer pa se ne bih upuštao u vjerojatnost prolaza. :)

05052711

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam evo dljosnula.
Nije bio naporan ali kaže da vidi da sam naučila al da treba još.
Pitanja su bila :javne povelje, JPP u Francuskoj, POSTCORB,POLICY PODUZETNIK

apostolka

Nama kasnijima je isao princip dva pitanja znaš ne znaš. Mene zapao spoils, šta je bilo poslje njega, negativan utjecaj outsourcinga na zaposlene i gdje je rađena ta studija. Sretno svima!

dsvlux

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mene je prof.Đulabić pitao 2 pitanja samo. Fayol te prednosti i nedostaci tržišnih mehanizama. Izgleda da je nas koji smo ostali zadnji htio zbrzati.

zoks3

Ne volim učiti po skripti, ali zanima me kakva su vaša iskustva sa ovom novom skriptom.
Vidim da je u njoj obuhvaćena cijela literatura. Dali je dovoljno naučiti samo tu skriptu?

dsvlux

Ja sam učio po skripti,međutim paralelno sam čitao i knjigu koja se pokazala kasnije kao veliki gubitak vremena, s time da sam skriptu kombinirao sa člancima-tipa npr.tamo gdje se spominje britanski model,to sam kombinirao sa člankom od prof.inge-šeparović o paradoksima i sl.

Leila

pozz kolege...vidim da je većinom prof Đulabić ispitivao. Pa me zanima za prof. Manojlović-savjeti, kakva je, što najviše pita itd...

anastasia

Meni je ovaj ispit do sada bio najtezi na prvoj godini. Trebalo mi je oko 4 tjedna.Onaj dio od prof. Perko Separovic sam ucila po skripti, a Koprica iz knjige jer u skripti nedostaju neke stvari kod nabrajanja i moja preporuka je da ucite iz knjige jer Koprica dosta ispituju na usmenom, a posebno prof. Manojlovic.

dsvlux

Meni je trebalo za taj kolegij mjesec dana štrebetanja. Samo je dobro da se prođe cijela ta skripta i da se dobro nauče članci. Ja sam kasnije ponavljao to uglavnom po pitanjima koje prof.Đulabić pita i bilo je sve okej.

Leila

dns nas je samo troje izašlo kod prof manojlović....uglavnom su se vrtila pitanja koja su tu već na forumu navedena sa puno "zašto je to tako i povežite ovo s ovim" podpitanja...učila sam 5 dana-cjelodnevno i prošla, istina 2 je u indexu, ali kome je bitan prolaz nemojte se zamaratati sa "treba mj dana, treba 3 tjedna"...samo je bitno što se želi...i nisam jedina, tako je nekoliko kolegica s kojima se ja družim prošlo isto sa par dana učenja...sretno svima! :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks