Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja bih na oba pitanja odgovorila: izgradnja sueskog kanala u 19.stKolege molim Vas odgovor na:
1. Prvi projekt Jpp
2. Koji se projekt smatra prvim slubenickim projektom JPP-a
Hvala!
Mislim da je Sueski kanal prvi put projektno financiranje, a za JPP su možda oni oblici od ranije ceste u Italiji, vodovodi u Parizu, onda nešto u Engleskoj je isto bilo..ne sjećam se više baš, ostao mi je taj Sueski kanal kao prvi primjer projektnog financiranja a pogledajte si one dijelove tekstova sa tim povijesnim elementima jer ima dosta tih nekih primjera i kod Jurčića.Ja bih na oba pitanja odgovorila: izgradnja sueskog kanala u 19.st
Meni na usmenom bilo postavljeno upravo ovo pitanje. Odgovor da oba pitanja je Sueski kanal ( ima negdje o tome na početku knjige ).. S time da sam ja u par riječi naučila nešto o tome, a profesorica me pitala dosta potpitanja glede toga na koja ja nisam znala odgovoriti.. Tako da preporučavam da se malo detaljnije naučiti taj projekt Sueskog kanala.Kolege molim Vas odgovor na:
1. Prvi projekt Jpp
2. Koji se projekt smatra prvim slubenickim projektom JPP-a
Hvala!
Sueski kanal nije prvi primjer projektnog financiranja, vec prvi primjer vucemo iz doba grka koji su govorili da nece odgovarati svojom imovinom u slucaju gubitka broda...Mislim da je Sueski kanal prvi put projektno financiranje, a za JPP su možda oni oblici od ranije ceste u Italiji, vodovodi u Parizu, onda nešto u Engleskoj je isto bilo..ne sjećam se više baš, ostao mi je taj Sueski kanal kao prvi primjer projektnog financiranja a pogledajte si one dijelove tekstova sa tim povijesnim elementima jer ima dosta tih nekih primjera i kod Jurčića.
Možda ovo iz članka: municipalne obveznice, razvojne banke, projektno financiranje(JPP) i privatizacija... nisam sigurna.. (ako dodamo tu javni dug, onda ih je 5)Koja su 4 nefiskalna instrumenta financiranja javnih interesa?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.