yep =)Ide netko na ovaj rok koji je u četvrtak 18.09.?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
yep =)Ide netko na ovaj rok koji je u četvrtak 18.09.?
ajde super...barem netko, da ne budem samyep =)
Idem i ja, i znam za još ri kolegice, tako da nemaš straha.ajde super...barem netko, da ne budem sam![]()
pisala sam ja ranije, mislim da početom ove akademske godine, prođi malo temu.Pozdrav
dal mi može netko reć tko je imao seminar iz ovog predmeta kakvi su zadaci, jesu strogi i tako to neke informacije.
Hvala
Kolegice jel još uvijek vrijedi ispitna literatura od prošle godine ili se nešto mijenjalo?Da sama sebi odgovorim na pitanje: nije bitno, jer te to nije pitala!
Ispit je prošao sasvim u redu. Super je osjećaj kad o pitanju možeš pričati i pričati i pričati......
Pitanja nisu odstupala od već objavljenih u ovoj temi. Pripremala sam se tako da sam si izvukla pitanja koja su kolege već objavili i ponavljala po njima.
Literaturu sam kopirala u biblioteci PFZG. Skripta koju sam dobila od kolege je, po meni, loše strukturirana i nerazumljiva.
učila sam iz ovoga:Kolegice jel još uvijek vrijedi ispitna literatura od prošle godine ili se nešto mijenjalo?
Hvala kolegice!učila sam iz ovoga:
1. financijsko pravo i financijska znanost, jelčić i ostali, 2008., 731-749 str.
2. hrvatski fiskalni sustav, šimović i ostali, 2010, 404-434 str.
Koliko ja znam seminaristi moraju biti na svim predavanjima...ali ako griješim neka me netko ispravi...Da li moramo dolaziti na sva predavanja mi seminaristi ili samo ta 2 dana koja su predodređena za seminarske dane? Hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.