Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ovo poluprivatizacija prvi puta čujem, ali ovako bih rekla da je to tipičan jpp, privatni gradi financira i to sve, a javni upravlja naručuje itd-- a preteče jpp su koncesije i pfi modelMolim kolege koji mogu pomoći da pojasne što je „poluprivatizacija“ i što je preteča JPP-a. Hvala unaprijed
kada točno(17h?) i gdje se piše sutra kolokvij?
Pisalo nas je kolokvij dosta, znači mi koji smo prošli imamo tih 6-7 stranica.kolegice i kolege, da li možda znate kako je organiziran taj usmeni u petak? svi smo u 11h i onda čekamooooo da dođemo na red ili ćemo biti podijeljeni u neke grupe?![]()
koliko je vas izvanrednih pisalo kolikvij?Pisalo nas je kolokvij dosta, znači mi koji smo prošli imamo tih 6-7 stranica.
netko je dobio 5, taj će dobit jedno pitanje vjerojatno, ovi ostali 2-3 vjerojatno, neće se tu gubiti vrijeme a i nema materijala da se cjepidlači.
pretpostavljam da će na kraju na red doći oni koji nisu pisali/prošli kolokvij i koji odgovaraju sve ali takvih sumnjam da će biti više od 10.
Ne znam koliko je izvanrednih pisalo, ja sam redovni pa sam pisao s redovnima a mogu ti reć da je sigurno 20 redovnih prošlo kolokvij..pretpostavimo da je isto toliko i izvanrednih, znači dobivamo bar 45 studenata na usmenom.koliko je vas izvanrednih pisalo kolikvij?
istina, pola seminarista je u cetvrtak a pola u petak. ja sam u petak i to tek u 11, a seminarist sam, znaci da su nas raaspodijelili lijepo da ne bude guzvenas je
neseminarista pisalo oko 30 (izvanredni i redovni), nekolicina nije
prošla tako da nas bude dosta na usmenom. međutim, meni se čini da nismo
svi isti dan i u isto vrijeme. ja sam u petak u 8:30 dok su neki
navodno u četvrtak? pa mi se čini da neće biti gužve
pa onda kad ti piše na studomatusad mi niš nije jasno više.
rekli su nam na potpisima da bi trebalo biti u četvrtak aonda sam danas vidio na studomatu u petak, pa sam pretpostavio da su pomaknuli jer imaju 11 kolegija na toj katerdi.
sad nemam pojma više kad imam ja kao redovni neseminarist sa položenim kolokvijem:shock:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.