Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, oni koji su prošli kolokvij odgovaraju samo zakon i uredbuNa usmenom odgovaramo samo zakon i uredbu?
Pa i redovni imaju sutra u istim terminimaredovni kako je bilo na usmenom kod bogovac??
U principu, ispit se svodi na potvrdu ocjene iz kolokvija. Pita pitanja koja se vrte tu na forumu. Mozes, ako zelis, pisati koncept za postavljena pitanja. Pita 2-3 pitanja.Kolege, moze dojmovi sa usmenog vi koji ste polozili I kolokvij?
Hvala na odgovoru. Znaci pita samo zakon i uredbu?U principu, ispit se svodi na potvrdu ocjene iz kolokvija. Pita pitanja koja se vrte tu na forumu. Mozes, ako zelis, pisati koncept za postavljena pitanja. Pita 2-3 pitanja.
Ja nisam bila na kolokviju, tako da sam odgovarala cijeli ispit, no cula sam da kolege koji su sa mnom odgovarali, a polozili kolokvij pita samo zakon i uredbu i nista van toga.Hvala na odgovoru. Znaci pita samo zakon i uredbu?
Da, one koji su polozili kolokvij samo zakon i uredbu.Hvala na odgovoru. Znaci pita samo zakon i uredbu?
i ja...neznam jel ona uvijek četvrtkom ima usmene jel zna itko?Nadam se da ce i ovaj rok usmeni biti u cetvrtak.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.