AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javno-privatno partnerstvo

koni

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Rekla je da će pregledati preko vikenda i da bi trebala objaviti u ponedjeljak, dakle jučer. Uopče nije ugodno ovo čekanje.
Da li se netko sjeća da je bilo govora o ispravku kolokvija?

IVANA1102

bila sam ja danas kod profesorice...ona je ispravila sve i jos jucer poslala demosu da objavi...ocito je ta osoba zakazala...nadam se da ce biti sutra...isto je rekla da smo jako dobro napisali i da je bilo svega par jedinica sta god to znacilo...

RinaKne

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel zna možda netko kad su obično usmeni kod prof. Bogovac? Nadam se da nije baš sve ponedjeljkom :confused:

marais

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Redovni su već imali usmeni? Ja sam izvanredni i usmeni mi je sutra.
Pridružujem se onda molbi IVANE 1102 za informacijama s usmenog kod prof Bogovac!

freya

Kolege, moze dojmovi sa usmenog vi koji ste polozili I kolokvij?
U principu, ispit se svodi na potvrdu ocjene iz kolokvija. Pita pitanja koja se vrte tu na forumu. Mozes, ako zelis, pisati koncept za postavljena pitanja. Pita 2-3 pitanja.

tapravnica

Pitanja s roka: Pojam Jpp, projekt jpp, ocekivana vrijednost za novac, komparator troskova javnog sektora, pravo gradjenja, informacija o namjeri provedbe projekta jpp, municipalne obveznice, rizici vezani uz prihode od javnih usluga, drustvo posebne namjene, koncesija, projekt jpp male vrijednosti - sadrzaj dokumentacije projekta male vrijednosti...prof.super.

bett

U principu, ispit se svodi na potvrdu ocjene iz kolokvija. Pita pitanja koja se vrte tu na forumu. Mozes, ako zelis, pisati koncept za postavljena pitanja. Pita 2-3 pitanja.
Hvala na odgovoru. Znaci pita samo zakon i uredbu?

tapravnica

Hvala na odgovoru. Znaci pita samo zakon i uredbu?
Ja nisam bila na kolokviju, tako da sam odgovarala cijeli ispit, no cula sam da kolege koji su sa mnom odgovarali, a polozili kolokvij pita samo zakon i uredbu i nista van toga.

marais

Iz kolokvija sam dobila 3, na usmenom mi je dala 3 pitanja i rekla da ne moram odgovoriti na sva tri za prolaz. Bilo nas je dosta i nitko nije pao ispit, tako da usmeni stvarno nije strašan. Ne znam kako izgleda usmeni ako hoćeš veću ocjenu od one koju si dobio na kolokviju, ali rekla je da u tom slučaju pita cijelo gradivo detaljno.
Moja pitanja su bila: pravo građenja, komparator troškova javnog sektora i osnovni kriteriji za odobrenje prijedloga projekta. Iz Uredbe niti jedno..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks