SuperDuško
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nemam pojma tko je Škarica, nama nije on držao seminar 
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pitala sam ali nisam dobila odgovor tako da sada apsolutni ništa ne znam!!!ma ništa..
malo si krivo shvatila. seminar se treba predati do 15.1., tj. 14. jer tad škarica ima konzultacije. ali izlaganje po prezentaciji se odrađivalo na predavanjima za seminarski za izvanredne koja su bila od 17-21 h ovaj utorak i srijedu. ne znam sad koja je posljedica što nisi došla na seminarski. pitaj lalićku.
Bilo bi lijepo da je onda stavljena neka obavijest da se "obavezno" mora doći na predavanja, ali ni to "obavezno" mog poslodavca ne bi previše zanimalo.vjerujem da da. škarica dosta inzistira na tome i na dolasku na seminarska predavanja. rekao je nama izvanrednima da moramo doći i da nam je baba umrla i da smo bolesni![]()
asistent mihovil škarica. nosi naočale i ima tamnosmeđu kosu, onako malkoc dužuNemam pojma tko je Škarica, nama nije on držao seminar![]()
potpis možeš dobiti na konzultacijama uvijek, samo objasni da nisi mogla doći iz privatnih razloga.kažu kolege da će sutra se djeliti potpisi poslije kolokvija.. jeli to ziher provjerena informacija? Naime, dali netko zna jeli moguće otići na konzultacije po potpis jer iz priv. razloga nisam u mogućnosti doći sutra..a na predavanjima je rečeno da u principu su predavanja obavezna ukoliko želiš izaći na kolokvij..prema tome nebi smjelo biti problema.. ili? hvala
i onda je na predavanjima za izvanredne majnojlovićka rekla da je ispit samo usmeni i tako i piše u onim detaljima o predmetu na njihovoj katedri.Jučer popodne predah rad dr.sc. Škarici, njegov odgovor je da odlučuje prof.dr. Marčetić...
Kad su nama, izvanrednima dijelili seminare rečeno je da je ispit pismeni i usmeni, literatura je promijenjena 2 puta...
Ne mogu više pratiti...
potpis možeš dobiti na konzultacijama uvijek, samo objasni da nisi mogla doći iz privatnih razloga.
A kod koga moraš ići na konzultacije za potpis? Marčetić?
Ko Marčetić?I sljedeći put neće? A jeli vas prozivala za poptpise?danas je dijelila potpise!
Da, prof. Marčetić..Nije prozivala. Danas je bilo posljednje predavanje iz ovog kolegija.Ko Marčetić?I sljedeći put neće? A jeli vas prozivala za poptpise?
Znači mi koji nismo dobili potpise moramo kod nje na konzultacije po potpisDa, prof. Marčetić..Nije prozivala. Danas je bilo posljednje predavanje iz ovog kolegija.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.