Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
na kakvom ispitu je to rečeno? ne kužim.. jel to misliš na one kojima se priznaje ispit s 3 godine ili je bio neki kolokvij?To znači da i mi koji smo položili ali nemamo upisan broj zapisnika itd moramo sutra doći gore u 10?
tako je nešto bilo rečeno na ispitu..
kolega, samo pozitivne misliNe znam koliki je broj prijavljevih, na studomatu nema pojedinosti, znači fasujemo...
Mi koji smo preko kolokvija to položili, na usmenom nam je rečeno da dođemo po upis(štambilj smo dobili,samo zapisnik) kada je prvi redovni rok, i da će o tome biti obavijest još točno kad.na kakvom ispitu je to rečeno? ne kužim.. jel to misliš na one kojima se priznaje ispit s 3 godine ili je bio neki kolokvij?
Mislim da je to onaj dio u knjizi od Marčetić ULJP u javnoj upravi gdje govori da je 1999. provedena reforma službeničkog sustava pa se razvija sustav upravljanja izvršenjem što je utjecalo na promjene u platnom sustavu. Osim toga pojedini odjeli i agencije imaju ovlast utvrđivanja sporazuma o izvršenju za svoje osoblje osim za više službenike koji pripadaju u Senior civil service čije plaće regulira Ured Kabineta.Što je upravljanje izvršenjem u VB?
Otkud ti to?Inace, ne trebate dolaziti gore po broj zapisnika,
Potrebno je samo javiti se mailom asistentici ivi i ona ce poslati broj zapisnika da si sami upisemo
Cula sam se i s profesoricom lalic i sa asistenticom ivom koja je rekla da ce mi poslati broj zapisnika cim bude kod njeOtkud ti to?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.