AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

martina_sk

Administrator
znači tek od 29.10, da li trebmo dolazit i na redovna predavanja ili samo na seminare?
prošle god je bilo da moramo samo na seminare, al sve me strah da će sve postrožiti i tražiti i na obična predavanja da se dolazi jer tako su nešto napominjali. vidjet ćete. stavili su i više predavanja iz svega.

bett

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege, jel može netko napisati kako je bilo na seminarima iz Komparativne za izvanredne?
Koje su teme, dal ih biramo sami, koliko traje izlaganje itd?
Hvala.

Josipa1980

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, jel može netko napisati kako je bilo na seminarima iz Komparativne za izvanredne?
Koje su teme, dal ih biramo sami, koliko traje izlaganje itd?
Hvala.
Da,prosirite svoje odgovore i na redovne. hvala

martina_sk

Administrator
govorim za izvanredne. teme sami biramo, ako netko ne zna što bi onda profesorice ponude. kad smo mi o tome pričali bile su i lalićka i marčetićka jer je bilo prvo predavanje ikad :) teme su javna uprava u određenoj državi ili državama ili usporedbe javih uprava. možete i nešto što vam je vezano za posao ali da je opet vezano za komparaciju javnih uprava ili dijela javne uprave. predavanja obvezna. izlaganje traje do 20 min ako se dobro sjećam. ne gnjavi škarica. mislim da je jedna cura morala ponovo napisati seminarski jer nije dovoljno pričala o javnoj upravi u toj državi već samo općenito o toj državi. izvanredni nisu imali kolokvij tako da o tome ne znam ništa.

bett

govorim za izvanredne. teme sami biramo, ako netko ne zna što bi onda profesorice ponude. kad smo mi o tome pričali bile su i lalićka i marčetićka jer je bilo prvo predavanje ikad :) teme su javna uprava u određenoj državi ili državama ili usporedbe javih uprava. možete i nešto što vam je vezano za posao ali da je opet vezano za komparaciju javnih uprava ili dijela javne uprave. predavanja obvezna. izlaganje traje do 20 min ako se dobro sjećam. ne gnjavi škarica. mislim da je jedna cura morala ponovo napisati seminarski jer nije dovoljno pričala o javnoj upravi u toj državi već samo općenito o toj državi. izvanredni nisu imali kolokvij tako da o tome ne znam ništa.
Puno Hvala.:)
Kako ste se snalazili za literaturu?

Marinchy

Jesu li ta izlaganja morali imati svi studenti koji dolaze na nastavu i da li se moglo raditi u parovima?

martina_sk

Administrator
Jesu li ta izlaganja morali imati svi studenti koji dolaze na nastavu i da li se moglo raditi u parovima?
ako misliš na izlaganja seminarskog za izvanredne svi su morali izlagati i koliko se sjećam nije nitko radio u paru, ali se ne sjećam da li se smjelo.

Kako ste se snalazili za literaturu?
kako god. preko weba, u knjižarama.

Marinchy

ako misliš na izlaganja seminarskog za izvanredne svi su morali izlagati i koliko se sjećam nije nitko radio u paru, ali se ne sjećam da li se smjelo.
Ne mislim na seminar, nego na izlaganja studenata na nastavi koja su navedena u izvedbenom planu.

Antonija

kolege,da li netko jucer bio na predavanjima za redovne i seminaru? stavilii taj seminar iako nisam htjela.da li su predavanje obavezna?:confused:

Josipa1980

kolege,da li netko jucer bio na predavanjima za redovne i seminaru? stavilii taj seminar iako nisam htjela.da li su predavanje obavezna?:confused:
Predavanja su sva za redovne obav. pogotovo ako misliš na kolokvij. Podijeljena su izlaganja na predavanju za one koji će ispit riješiti kroz kolokvije. Predavanja iz seminara praktički nije ni bilo jer su se žurile na nastavu/Vijeće samo su podijelile teme za kratka izlaganja (općenito društveno politički sustav, položaj zemalja) i to imamo za idući put, dali mail adrese, o temama za seminar da sami razmislimo i predložimo ih.. Seminarska predavanja su kažu obavezna, ali ako one ne poštuju naše vrijeme pa nakon 10 minuta odlete sa predavanja (nema veze što je to bilo prvo predavanje!) za koje smo mi izdvojili svoje vrijeme onda što se od nas očekuje.. trebale su se bolje organizirati. Ja ću osobno pokušati biti uredna na seminarskim predavanjima, ali...:hm:

Antonija

ma ja ne mogu radi posla.nadam se da nisam jedina i da ce se nekako moc dogovorit za taj seminar..a na kolokvij ne moram ni ic.tko je predavao?:hm:

Josipa1980

ma ja ne mogu radi posla.nadam se da nisam jedina i da ce se nekako moc dogovorit za taj seminar..a na kolokvij ne moram ni ic.tko je predavao?:hm:
Prof Marcetic i dvije asistentice, odredili tko ce koje zemlje iduci put ukratko izloziti,dali mail adrese na koje smo danas od asist.dobili kratke upute. Tebi to sad nista ne znaci ako nisi bila,iako je prof.rekla da ce pokusati mailom kontakt. troje kojih nije bilo,al mislim da nije nikakav bed. Iduci put nadam se da cemo dobiti ili dogovoriti teme jer i ja imam istu situaciju s poslom.a na kolokv.nisam ni mislila izac.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks