Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da možeš ako ti je ostao jedan ispit s druge. Tak je u mojem slučaju. Rekla mi žena u referadi da su donijeli odluku da mi po starom programu možemo polagati treću a da nismo očistili drugu.ljudi zna li netko mogu li polagati konzularno -ispit s 3 god(stari program) a nisam ocistila jos 2god? cula sam da prof hoce pitati pa naknadno upisati ocjenu u index???
hvalaaaa unaprijed
Hej, ja spremam Konzularno i Komunalno za prosinac.. Rješavam ove lakše, prije nego zapnem s oba upravna :happy:hvala vam na pomoci!! vidim da pisu da to konzul nije tak tesko pa bi ga spremala za 12 mj. jer sada ucim i lokalnu. brrrrr...
sta vi curke spremate, ovi sta ste stari program?
Nadam se da je, jer ja učim po njoj... A za ovo drugo ti ne znam.je li ova skripta iz Konzularnog (Skriptarnica) ok, obzirom da je iz 2007, god? jel se šta mjenjalo?
ja ipak neću moći izić u 12mj na konzul. jer su mi ostala 4 s druge :crying2:
zna li netko je li moguće izići na ispit bez prijavnice pa naknadno upisati ocjenu (ako je netko imao takav slučaj)???
voljela bih to rješiti jer sam već malo čitala i čini mi se ok(lagano) naspram ostalih koji su mi ostali
Hej, a gdje si ti to skinula? Pa ima samo ova od 2007. u skriptarnici...Bok!
Skinula sam ovu skriptu iz 2010. pa me zanima da li je ona dovoljna za prolaz ili ipak treba učiti i Zakon o vanjskim odnosima?
Da li je netko već učio i položio po njoj?
Ispit je za 2 tjedna, please, odgovorite brzo!
Tnx!:happy:
Kolko vidim ovak na brzinu, slična je ovoj iz 2007., ali je preglednije napisana. Vjerujem da je dosta. Ja budem samo po skripti radila. Osim toga, ovo su pitanja koja se ponavljaju, a odgovori na sva su u skripti...To sam ti skinula jučer ili prekjučer na skriptarnici, ali sad sam išla gledati, i koliko vidim, sad ima samo ta iz 2010.
http://www.veleuciliste.hr/forum/downloads.php?do=cat&id=71
Skripta ti je dovoljna. Ja sam učila po ovoj starijoj (2 dana) jer mi je bolja i dobila sam 4. Profesor je odličan! Bila sam bolesna kad je bio rok i poslala sam mu mail jel me može pitati naknadno i onda me pitao nakon tjedan dana poslije predavanja. Stvarno sam oduševljena njime i mislim da bi se i drugi profesori mogli ugledat malo na njega...Bok!
Skinula sam ovu skriptu iz 2010. pa me zanima da li je ona dovoljna za prolaz ili ipak treba učiti i Zakon o vanjskim odnosima?
Da li je netko već učio i položio po njoj?
Ispit je za 2 tjedna, please, odgovorite brzo!
Tnx!:happy:
Hej, ni ja nisam na popisu, ali sam pretpostavila da su mi opet zagubili prijavnicu... Pa ne piše nigdje da su to samo bolonjci.. Ili?ljudi molim vas ako netko zna, da li i mi po starom programu imamo ispit u petak ili? jer naravno nismo objavljeni na netu...
1. Dužni su poštivati zakone i propise države primateljice te se suzdržati od miješanja u njene unutarnje poslove, a zabranjeno im je bavljenje bilo kakvim privatnim zanimanjima tj.obavljati profesionalnu ili trgovinsku djelatnost u državi primateljici u svrhu stjecanja osobne zarade.Samo par pitanjca za provjeru:
1. Koje su dužnosti člana konzularnog ureda?
2. Upravne funkcije u diplomatskim misijama?
3. Trendovi u modernom diplomatskom i konzularnom pravu?
4. Konzularno područje?
5. Obavljanje konzularnih funkcija izvan sjedišta?
6. Dužnosti članova konzularnog ureda i zabrane?
7. Posebne konzularne funkcije?
Nisam sigurna u odgovore, pa ako netko može, neka mi odgovori.
Tnx!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.