AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Konzularno pravo

rita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo dojmova sa roka 18.2. s malim zakašnjenjem: profesor je jako ugodan i pita osnovne stvari. Bilo nas je 8 i svi smo prošli. Pitanja: tijela vanjskog predstavljanja, načela, viza, putevi komunikacije međunarodnih tijela, osnivanje konzularnih ureda, vrste konz.ureda, konzularno područje...
Sretno svima !

marty1711

Eto par dojmova s današnjeg ispita... profesor je MRAK , ma joj kad bi svi bili takvi bilo bi to divno, ima tako super i opušten pristup tako da se trema odma izgubi... Pita sve šta je u skripti od 13 str tu u skriptarnici. Ja učila po njoj i dobila 5 :D Mislim da niko nije pao, bile su dvije trojke, dvije četvorke i dvije petice, još su ostale dvije cure za koje neznam ali vjerujem da su i one prošle!!! Najbitnije je da kad počnete odgovarat da se zalaufate i budete sigurni u sebe i onda vas prekine i pita sljedečeg :) Eto, sretno dalje svima!!!

nedzla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ej ljudi, da li neko mozda ima mail od profesora iz konzularnog?? i da li neko zna da li on čuva ocjene??

martina_sk

Administrator
ej ljudi, da li neko mozda ima mail od profesora iz konzularnog?? i da li neko zna da li on čuva ocjene??
mislim da sam ga ja prošle akademske godine napisala tu na ovoj temi, a moguće da sam ga i stavila u onoj zasebnoj temi o mailovima profesora.

mopsy4ever

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
evo ovako, dojmovi sa zadnjeg roka, ispit je trebao biti jučer, ali na kraju je bio danas ujutro, prof je super, ulazilo nas je po 4, pita svakog po par pitanja, ništa strašno, ne ide u detalje, krenete pričati, prekine, stvarno ništa strašno, ugodna atmosfera, nije škrt na ocjenama, stvarno sve odlično. Pitanja: osnivanje diplom. ili konzul. predstavništva, što su diplomatske misije, što su konzularni uredi, diplomatske funkcije, izvori međunarodnog prava, opća načela prava, imunitetei i privilegije diplo predstavništva i predstavnika, međunarodna pravna pomoć, putevi komuniciranja, konzularni put, diplomatski put komuniciranja, ugl ništa strašno. sretno svima na drugim rokovima :)

zmia11

Pa uglavnom se predstavljali! :D Sve po redu nas je pitao zasto smo izabrali medjunarodni smjer, a i malo je nesto uvodno rekao o kolegiju i to je to.

treshnjica

ide li netko na predavanja za redovne? prof je jednom bio rekao da će predavanja završit u 12.mj, e sad da li netko zna kad točno zbog potpisa?

ana22

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ide li netko na predavanja za redovne? prof je jednom bio rekao da će predavanja završit u 12.mj, e sad da li netko zna kad točno zbog potpisa?
rekao je da ipak nećemo sve stić, tako da neće još potpisi bit.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks