martina_sk
Administrator
nazovi referadu, pa pitaj je li to sigurno. a možda je pičuljan zauzet pa može tek tad...Kak je drugi rok u 6. mj 26.6...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nazovi referadu, pa pitaj je li to sigurno. a možda je pičuljan zauzet pa može tek tad...Kak je drugi rok u 6. mj 26.6...
može.Da li mi neko može reči dal se može
slušati ispit kod Pičuljana (Ministarstvo uprave)?
ako se sjećam dobro to ti je nekakvo načelo prava (npr. načelo zakonitosti) koje je uobičajeno, prihvaćeno i propisano u većini zemalja, najčešće zapadnim zemljama pa je tako preneseno i na ostale zemlje.je li netko zna što je opće načelo prava
dovoljna je, samo ju lijepo nauči. zna biti nekih sitnica koje nisu u skripti koje prof ispituje ako ima vremena, tj ako se ne žuri. pročitaj starije postove malo, posebno moj jer sam o tome pisalaKolege imam pitanje. Planiram na ispit iz konzularnog na dekanski ako ga budem,toplo se nadam da bude,pa me zanima koja je literatura? Jel dovoljna skripta iz skriptarnice? Nekak mi se to čini premalo s obzirom da ima svega 13 strana.
možeš i 5 dobiti ako imaš sreće, ako mu se ne žuri (a to je skoro uvijek) pa ako neće ići u neke filozofije. vidi moj post od prije, mislim da u 4 mj. tamo sam napisala koji su neki od nedostaka skripte.koliko se najviše može dobiti ocjena ako se uči po toj skripti od 13 str??
ima to u skripti. koliko se sjećam to je tamo kod onog da moraju odgovarati za neke stvari, kad se moraju javiti na sud, kod npr. imovinskih sporova ili tako nešto.koje su to zabrane i ograničenja konz.i dipl. dužnosnika, vidim da i to pita a nigdje ne mogu naći odgovor??
i mene zanima isto,dal ima predavanja onda il neda li itko zna hoće li biti predavanja sutra i u koje vrijeme? koliko pamtim prof je reko da će najvj ići na put, pa da će nas obavijestit kada će biti predavanje. ali je ne mogu naći da igdje išta piše
mislim da je uvijek utorkom u pola 4 ili 4. nek se još netko javi ja se sad ne mogu sjetiti.da li netko zna kada je obično ispit 1.dana roka ili...to mi je jako bitno da vidim mogu li možda još nešto. Hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.