AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je info@upravnistudenti.net

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Koronavirus i potres - *Zimski semestar UŽIVO*

LuciaL

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mene zanima dal smijemo usmenom ispitu pristupit preko mobitela? Laptop me poceo zezat pa se zna sam ugasit, a nema sanse da mi bude popravljen do ispita.
Evo i odgovora s katedre Upravne znanosti:

"Poštovana kolegice,

Pisanje testa preko mobitela je moguće, ali je pitanje koliko Vam je to praktično. Ako nemate drugog izbora, probajte. Preporučujem da si na mobitel skinete aplikaciju Merlin. Na mrežnim stranicama Fakulteta uskoro će biti objavljena informacija o mogućnosti isprobavanja testova na Merlinu za studente pa Vam savjetujem da i to isprobate prije održavanja ispita.
Ako prođete ispit, usmeni će se održati preko Google Meet-a. Vjerujem da ste već upoznati s time, ali u slučaju da niste, za to će biti potrebno skinuti aplikaciju Google Hangouts." :)

KMLM

Da li netko izlazi na ispit u pon iz Radnoga....još nigdje nema informacije o vremenu održavanja isptia.....

Silinic

Evo i odgovora s katedre Upravne znanosti:

"Poštovana kolegice,

Pisanje testa preko mobitela je moguće, ali je pitanje koliko Vam je to praktično. Ako nemate drugog izbora, probajte. Preporučujem da si na mobitel skinete aplikaciju Merlin. Na mrežnim stranicama Fakulteta uskoro će biti objavljena informacija o mogućnosti isprobavanja testova na Merlinu za studente pa Vam savjetujem da i to isprobate prije održavanja ispita.
Ako prođete ispit, usmeni će se održati preko Google Meet-a. Vjerujem da ste već upoznati s time, ali u slučaju da niste, za to će biti potrebno skinuti aplikaciju Google Hangouts." :)
Kolege , ja dam do sada svako predavanje pratila preko mobitela, kolokvij sam pisala i probne ispite iz Javnih politika rješavala. Imam instaliran Merlin i Google Meet za usmene ispite.
Sve to dobro funkcionira samo ovisno koliko je vama to praktično. Preglednije je preko laptopa ali kada sam na poslu meni je ovo najprakticnije.

AnicaB

Imate obavijesti na stranicama katedere, gledajte tamo. Ja za svoj ispit imam, možda je i vama.

monalisa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel polaže tko komparativne političke sustave? Nema za sada obavijesti o vremenu polaganja ispita ni na str. katedre, ni na mail-u, ni na studomatu. Mislite da će staviti tko danas obavijest pošto je praznik? Ispit je u ponedjeljak,a piše da bi za sve ispite trebalo znati 2 dana prije kad se polažu.

Sanana

Jel polaže tko komparativne političke sustave? Nema za sada obavijesti o vremenu polaganja ispita ni na str. katedre, ni na mail-u, ni na studomatu. Mislite da će staviti tko danas obavijest pošto je praznik? Ispit je u ponedjeljak,a piše da bi za sve ispite trebalo znati 2 dana prije kad se polažu.
ne znam što ih točno muci...ni mi za poredbeno ustavno pravo nigjde nikakve obavijesti još uvijek, a isto ispit u ponedjeljak...u studomatu jedino ubačen datum polaganja, pod sat još ništa...

monalisa

ne znam što ih točno muci...ni mi za poredbeno ustavno pravo nigjde nikakve obavijesti još uvijek, a isto ispit u ponedjeljak...u studomatu jedino ubačen datum polaganja, pod sat još ništa...
Ni ja neznam što ih muči da je to toliko teško staviti obavijet. Doslovno sve zadnji čas. Valjda bude nešto došlo na mail.

monalisa

Ne vidim smisao da nam objave vrijeme održavanja ispita u ponedjeljak kad i je ispit. Inače su uvijek objavljivali prije, bar 2 dana. Jer neki u ponedjeljak i rade i možda nebudu mogli imati privatnost za ispit. Zaista ne izlaze nam ususret nimalo. Na studomatu pod ispiti u tijeku je obavijest da ispit bude preko google meet aplikacije i da ćemo dobiti pozivnicu za ispit na mail. Ali sumnjam da to bude sad preko vikenda.

Sanana

Ne vidim smisao da nam objave vrijeme održavanja ispita u ponedjeljak kad i je ispit. Inače su uvijek objavljivali prije, bar 2 dana. Jer neki u ponedjeljak i rade i možda nebudu mogli imati privatnost za ispit. Zaista ne izlaze nam ususret nimalo. Na studomatu pod ispiti u tijeku je obavijest da ispit bude preko google meet aplikacije i da ćemo dobiti pozivnicu za ispit na mail. Ali sumnjam da to bude sad preko vikenda.
meni je stigao mail prije nekoliko minuta za poredbeno ustavno...za ponedjeljak u 18.30

monalisa

Evo trebala sam se prije žaliti pa bi prije dobila obavijest. Ispit je u srijedu 6.5. U 11 i 10, drži Ana Horvat

T-jet

Ima li ovdje netko tko će polagati Opće upravno I. sada na ovom proljetnom roku?
Naime zanima me da li je ikome vidljiv taj kolegij u Merlinu? Uputa je da se spajamo preko Google meeta i da upišemo kod, ali ne razumijem gdje ćemo dobiti taj link za pristup, na mail ili direktno odemo na Google meet (bez Merlina)?
Pliz pomoć ako netko zna i hvala punoooooo

fakin

Super Moderator
Linkove za usmene ispite iz svih kolegija dobit ćete na mail student.pravo.hr. Odnosno već ste trebali dobiti za ispite idući tjedan.

KMLM

Na katedri radnog i socijalnog jos nema nikakvi informacija, kao niti na mailu....a u pon usmeni

kikicafax

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ima li ovdje netko tko će polagati Opće upravno I. sada na ovom proljetnom roku?
Naime zanima me da li je ikome vidljiv taj kolegij u Merlinu? Uputa je da se spajamo preko Google meeta i da upišemo kod, ali ne razumijem gdje ćemo dobiti taj link za pristup, na mail ili direktno odemo na Google meet (bez Merlina)?
Pliz pomoć ako netko zna i hvala punoooooo
Nisam ni ja još ništa dobila...isto idem na OUP I, a nemam ga na Merlinu, poslati će na mail još sve, tak mi piše na studomatu pod obavijesti... znam da je u ponedjeljka u 18h i to je to heh

KMLM

Meni je poslan mail na student.pravo.hr.. U utorak mi je usmeni
Meni nigdje vec sam luda, nit privatni nit na merlinu....samo na studomatu stoji obavijest....a jesi na javnoj.upravi ili?

xxxy

Meni nigdje vec sam luda, nit privatni nit na merlinu....samo na studomatu stoji obavijest....a jesi na javnoj.upravi ili?
Da, na javnoj upravi.. Ulogiraj se na mail na stranici faksa.. Pod e poštu gledaj.. Korisničko ime ti je ime.prezime@pravo.hr, a lozinka ko od studomata..tamo mora biti
Meni je došla pozivnica s točnim danom i vremenom

fakin

Super Moderator
Kako uvijek kritiziram loše stvari tako sada moram pohvaliti dobre stvari.

Ovi online ispiti su odlični, barem usmeni dio preko Meeta. Znači isto kao i usmeni, ali puno manje napetosti i stresa jer si u svojoj sobi i svom okruženju, a ne u hladnom uredu od profesora. I uštediš 2-3 sata na prijevozu do fakulteta i natrag.

Da se mene pita i kad se unormali ostavio bih ovakav način usmenog ispitivanja. :D

Posebna pohvala docentici Lopužić, imaš osjećaj ko da s frendicom pričaš, a ne s nekom strogom profesoricom na usmenom :D

Posljednje uređivanje:
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks