Nema novosti, još uvijek se ništa ne zna, nije donesena odluka po tom pitanju.Da li netko zna neke novosti na našem fakultetu? Rokovi u 9 mjesecu da li su i dalje online ili će biti sve po starom? Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nema novosti, još uvijek se ništa ne zna, nije donesena odluka po tom pitanju.Da li netko zna neke novosti na našem fakultetu? Rokovi u 9 mjesecu da li su i dalje online ili će biti sve po starom? Hvala
U potpunosti se slazem. Dva tjedna prije pocetka ispitnih rokova slucajno na IG vidim da ce rokovi biti online. Doslovno nisam mogla vjerovati na koji nacin su nas “obavijestili” ali sam podijelila ovdje cisto da ljudi znaju. Grozota.Mislim drage kolege da je vrijeme da zahtijevamo novu upravu i dekana. Realno podbacili su di su mogli. Sad da je odjednom IG izvor informacija? Da peru ruke od svake odgovornosti? Da o upisima još ni riječi? Nije u redu.
Molim vas gdje ste to vidjeli na kojoj stranci da je online ?U potpunosti se slazem. Dva tjedna prije pocetka ispitnih rokova slucajno na IG vidim da ce rokovi biti online. Doslovno nisam mogla vjerovati na koji nacin su nas “obavijestili” ali sam podijelila ovdje cisto da ljudi znaju. Grozota.
Na instagramu pravnog fakulteta, ali ima i na sluzbenoj stranici (kasnije je objavljena obavijest)Molim vas gdje ste to vidjeli na kojoj stranci da je online ?
a nemam instagram , hvalaNa instagramu pravnog fakulteta, ali ima i na sluzbenoj stranici (kasnije je objavljena obavijest)
možeOkej ali ja sad najozbiljnije pitam hocemo li i mozemo li se dogovoriti da poduzmemo nesto po pitanju lose organizacije?
slažem se ja sam za, kritiku zbog loše organizacije, stavljanje u nepovoljniji položaj nas izvanredne studente koji smo u radnom odnosu oko održavanja ispitnih rokova, ne mogu mi u subotu poslati mail da je ispit u ponedjeljak,.....Moji prvi prijedlog je da kolektivno što više nas pošalje mail Upravi i tajništvu pozivajući na bojkot uplate školarina dok se ne utvrde odgovorni za ovolike propuste (koje bismo naveli u mailu) i adekvatno smjeste sposobniji ljudi na pozicije. Mislim da je najbolje da se složimo za jedan, generalni tekst koji bismo mogli ovdje ili na google meet sastanku složiti. Također trebali bismo uključiti Studentski zbor. Molim sve da napišu što veći broj prijedloga daljnje akcije ovdje u komentarima ili meni u inboks, te druge bilo kakve konstruktivne prijedloge ili kritike na rad Uprave. Što se bolje organiziramo to su veće šanse da nas poslušaju što imamo za reći.
zasad mi se troje ljudi javilo, što je premalo... ja sam poslala prvi mail studentskom zboru pa ćemo vidjeti što oni kažu.slažem se ja sam za, kritiku zbog loše organizacije, stavljanje u nepovoljniji položaj nas izvanredne studente koji smo u radnom odnosu oko održavanja ispitnih rokova, ne mogu mi u subotu poslati mail da je ispit u ponedjeljak,.....
Moze info o tome jesi uspjela rijesiti ista ili je li obrana gotova?Tko zna, možda ćeš ti imati više sreće
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.