Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni su do sad izašli u susret, dva puta sam molila za promjenu termina usmenog ispita. Najbolje ti je da kad dobijes termin ispita posaljes mail profesoru ako mozes odg u drugom terminu i objasnis situaciju.Pozdrav!
Evo neznam na koji thread da pišem ovo.
Kao izvanredni student imam puno problema oko polaganja ispita kad su od 8-16h. Naime, radim kod privatnika i direktor me ne pušta na ispite jer ne može se i studirati i raditi.
Da li se išta poduzelo vezano uz tu temu od strane predstavnika studenata?
Da li ste imali iskustava sa profesorima da su Vam izlazili u susret što se tiče termina ispita? Pretpostavljam da bi sad u vrijeme Google Meeta mogli biti fleksibilnije nego inače.
Hvala na odgovorima!
Mislim da samo upisninu...i ako ih položiš u ovom semestru, nećeš ih morati plaćati ponovno.Help!
Ostala mi je lokalna i RiS, oba dva iz ljetnog semestra... kaj ja sad na upisima upisujem i plaćam? samo 300 kn upisnine ili?
Javi se sanji iz referade. Ona ce ti dati popis svih slobodnih profesora.nema nikakve veze s koronom al nezz di da pitam, jel zna netko ko je slobodan za mentorstvo za zavrsni rad jer prof kojeg sam htjela nije slobodan pa ono neke preporuke?
@medo brundo Možeš poslati pliz i meni u inbox?Javi se sanji iz referade. Ona ce ti dati popis svih slobodnih profesora.
Molila bih i meni@medo brundo Možeš poslati pliz i meni u inbox?Hvala
Javi se sanji iz referade. Ona ce ti dati popis svih slobodnih profesora.
@medo brundo Možeš poslati pliz i meni u inbox?Hvala
hvala ti nisam znala da se tako moze ali nasla sam si mentoricu tako da nece bit potrebe da pitam . sorry curkeMolila bih i meni![]()
nisu svi ispiti isti, npr Uvod u gradansko sam polagala putem Merlina na nacin da sam nakon prijave putem studomata dobila obavijest na mail o nacinu polaganja, ispit je bio na odabir odgovora a,b,c,d. Radno i socijalno putem google meet aplikacije gdje je prof na mail poslala termin ispita, lokalna samouprava na mail dobila obavijest... Tako da to ovisi od predmeta do predmeta.hvalaali kako funkcionira ispit online preko toga? da li su pitanja na zaokruživanje koncipirana? to mi sve nekako djeluje dosta zbunjujuće
![]()
Reci mi molim te kod polaganja preko moba,instalirala sam meet aplikaciju,ali kad se preko poveznice koja mi je na mailu pokusam ulogirat traži me neki kod?o čemu se radi?Ja sam odgovarala sve usmene ispite preko mobitela. Samo sam instalirala Google meet app i prijavila se kad je bio ispit.
Ne zna se još ništa, tek će 16.9 imati sastanak Fakultetsko vijeće pa ćemo znati nakon togaDa li znate dali su upisi ( javna uprava izvanredno) online ili ćemo ići tamo?
Mene nije tražilo kod. Ne znam dal je do moba, a preko laptopa ili kompa ti se želi ulogirat?Reci mi molim te kod polaganja preko moba,instalirala sam meet aplikaciju,ali kad se preko poveznice koja mi je na mailu pokusam ulogirat traži me neki kod?o čemu se radi?
Dal' mi Mob nije dobar jer istina nije neki,ili cu se moc na dan ispita?
Preko kompa daMene nije tražilo kod. Ne znam dal je do moba, a preko laptopa ili kompa ti se želi ulogirat?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.