Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
DaJe li istina da koji su pali sada kolokvij da moraju na cijeli ispit?? Da je tako Koprić jucer tako rekao?
Zašto mjenja ploču? Na prošlom ispitnom roku mi je rekao da kolokvij vrijedi i dalje bez obzira na padDa
Pošalji mu mail pa ga pitajZašto mjenja ploču? Na prošlom ispitnom roku mi je rekao da kolokvij vrijedi i dalje bez obzira na pad
I budem tj jesam, cekam odgovorPošalji mu mail pa ga pitaj
JaviI budem tj jesam, cekam odgovor
Evo konačno njegovog odgovora:Javi
Hm ja sam položila kolokvij pa sam drugi dio pala,tj nisam prošla prošli rok pismeni,dakle ja sad pišem u 7 mj.cijeli ispit sve ponovo???Evo konačno njegovog odgovora:
Kolokvij vrijedi do kraja ljetnog ispitnog roka, no može se koristiti samo jednom. Znači, pad na drugom dijelu za posljedicu povlači da se iza toga ispit polaze u cijelosti.
Daa, sve sada moras pisati... NazalostHm ja sam položila kolokvij pa sam drugi dio pala,tj nisam prošla prošli rok pismeni,dakle ja sad pišem u 7 mj.cijeli ispit sve ponovo???
Ja sam pisala kolokvij, ali se ne sjecam tocno svih primjera. Mogu napisati okvirno koji su dijelovi gradiva obuhvaceni kolokvijem ako ti pomaze?Kolege koji su pisali 2.kolokvij, moze neto napisati pitanja?
Takoder i pitanja s usmenog kod prof.Koprica.
Hvala
Moze molim te i puno hvalaJa sam pisala kolokvij, ali se ne sjecam tocno svih primjera. Mogu napisati okvirno koji su dijelovi gradiva obuhvaceni kolokvijem ako ti pomaze?
A usmeni ce biti sutra pa javim pitanja naknadno![]()
Ja odem na narodne novine i copy paste u wordKako ste skinuli zakon, i isprintli? Imam onaj stariji ,a ne znam mogu li u kopiraoni isprintati ako imam link, jer na stranici Zakoni ne mogu skinuti?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.