30.6 i 14.7 su rokoviKada je drugi rok u 6.mjesecu,tj.dali je isto pomaknut?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
30.6 i 14.7 su rokoviKada je drugi rok u 6.mjesecu,tj.dali je isto pomaknut?
E hvala ti,Kolegice, trebate slati sa onog maila, pravo.hr inace vam profesori nisu duzni odgovoriti, ja sam isto odmah poslije rezultata poslala mail, odgovor sam dobila danas ujutro, tj.poveznicu za uvid sutra kod Djulabica
Cestitam kolega, bitno da ste rijesili. Bravo za nasekipa evo ja sam jedva nekako prošao. Prof. Iva me pitala, enumeraciju i klauzulu, uloge, preneseni i samoupravni djelokgrug, politička i upravna decentralizacija, što je decentralizacija, poslovi županija, ovlasti izvršnog tijela, kriteriji (homogenost itd) ,
oke je fkt ne traži puno...Ja saam jedva prošao. zbunio sam se i nekako jesam prošao.... sretno svima !!!
Imas pitanja iz cijelog ispita, ali i 2.kolokvija par postova goreDa li netko možda ima poslikana ili prepisana pitanja s pismenog sa zadnjeg roka pa da pošalje?
Nista jos nije doslo na mail a ni na merlinu nema...Jos nisu stavili vrijeme testa ili ja ne vidim?
Na Merlinu je dodala poruku prof Iva L. prije pola sata da je ispit i drugi kolokvij sutra u 10 h.Jos nisu stavili vrijeme testa ili ja ne vidim?
Hvala tiNa Merlinu je dodala poruku prof Iva L. prije pola sata da je ispit i drugi kolokvij sutra u 10 h.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.