martina_sk
Administrator
jel možete molim vas napisati kod koga ste bili? hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kod Manojlović, same pohvale za njujel možete molim vas napisati kod koga ste bili? hvala
koliko sam pročitala tu po forumu 2-3 tjedna je sasvim dovoljno.koliko je dovoljno, sati (dnevno) i tjedana ili dana??? aj hvala, u poslu sam pa da ne čitam prijašnje postove)))
profesor nije spominjao kolokvije,pitat ćemo slijedeći petak...Vi koji ste bili danas na predavanju,jel postoji kolokvij?
nije nitko pitao niti je spominjao da li su obavezna ali koliko sam pročitala na forumu navodno jesu. otišla sam na pauzi pa me zanima da li se možda potpisivalo na drugoj polovici predavanja? a isto sam na forumu pročitala da nema kolokvija kojeg isto nije spominjao niti je itko pitao a za literaturu je rekao da je objavljena na katedri i u vodiču pa neće ponavljati.kolege koji su bili danas na predavanju- da li su predavanja obavezna? i ako su rekli literaturu, možete li ju tu napisat? hvala
Nije navedena skripta u literaturu, ne znam zašto, no i ona je sastavni dio literature. Kolokvija inače nema iz lokalne, a na predavanjima se potpisuje ako se ne varam, ali nisu baš obavezna.nije nitko pitao niti je spominjao da li su obavezna ali koliko sam pročitala na forumu navodno jesu. otišla sam na pauzi pa me zanima da li se možda potpisivalo na drugoj polovici predavanja? a isto sam na forumu pročitala da nema kolokvija kojeg isto nije spominjao niti je itko pitao a za literaturu je rekao da je objavljena na katedri i u vodiču pa neće ponavljati.
Obvezna literatura:
1. Grupa autora (2006) Javna uprava: nastavni materijali. Zagreb: Društveno veleučilište i Pravni fakultet. Poglavlje VIII : Lokalna samouprava (str. 169-324)
2. Bilješke s predavanja (www.pravo.hr)
3. Propisi:
a) Ustav Republike Hrvatske, Narodne novine 85/10 - pročišćeni tekst (čl. 4, 93, 133-138).
b) Europska povelja o lokalnoj samoupravi, NN-Međunarodni ugovori 14/97, 4/08.
c) Zakon o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, Narodne novine 33/01, 60/01, 106/03, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09
d) Zakon o Gradu Zagrebu, Narodne novine 62/01,125/08, 36/09.
Pročišćeni tekstovi većine propisa mogu se naći u dokumentu u prilogu.
pitala sam da li je skripta od koprića službena literatura i rekao je da je i da misli da je to i navedeno u literaturi (koliko vidim nije) i da se može skinuti s katedre.
nismo se potpisivali niti je predavanje trajalo sat vremena duže mislim super što nije trajalo duže jer nije baš zanimljivo za slušati ga, ali ipak neki su napravili planove sukladno tome, ali dobro...ljudi kak je bilo danas na predavanju, jeste se potpisivali
mislim da nema potrebe da to učišKolege imam pitanje,naime ucim po ovoj zadnje postavljenoj skripti iz skriptarnice,i tamo ima dio pod naslovom "Upravni problemi grada:upravni problemi komunalnih sluzbi,upravni problemi metropolitanizacije"..Vidim da u Kopricevoj nacrt skripti nema nista o tome,a i nisam naisao na neko pitanje iz toga..pa me zanima da li to treba uciti?
...hm, moram te razočarati, ali tu na forumu ima par pitanja koja proizlaze iz tog dijela gradiva...dapače, ja sam na usmenome od 5 pitanja dobila pitanje baš metropolitanizacije i baš komunalnih službi...plus pitanje iz zakona o gradu zagrebu...Kolege imam pitanje,naime ucim po ovoj zadnje postavljenoj skripti iz skriptarnice,i tamo ima dio pod naslovom "Upravni problemi grada:upravni problemi komunalnih sluzbi,upravni problemi metropolitanizacije"..Vidim da u Kopricevoj nacrt skripti nema nista o tome,a i nisam naisao na neko pitanje iz toga..pa me zanima da li to treba uciti?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.