frankie.sh
Lažljivac
komisija kod mene - marčetić, đulabić, škarica. ovisno koliko bodova imaš tako pitaju. ugl ispituje đulabić i pomaže.Molim vas, ako netko ima iskustvo s komisijom iz ovog predmeta...... hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
komisija kod mene - marčetić, đulabić, škarica. ovisno koliko bodova imaš tako pitaju. ugl ispituje đulabić i pomaže.Molim vas, ako netko ima iskustvo s komisijom iz ovog predmeta...... hvala
Da li ispituju bez obzira o rezultatu pismenog? naime, jedna kolegica mi je rekla da joj ispit nije bio pozitivan,ali da su joj dali priliku za usmeni....komisija kod mene - marčetić, đulabić, škarica. ovisno koliko bodova imaš tako pitaju. ugl ispituje đulabić i pomaže.
a to ti ne znam, ja imao 13 bodova.Da li ispituju bez obzira o rezultatu pismenog? naime, jedna kolegica mi je rekla da joj ispit nije bio pozitivan,ali da su joj dali priliku za usmeni....
ja mislim da je ovo fakultetski mit.......Da li ispituju bez obzira o rezultatu pismenog? naime, jedna kolegica mi je rekla da joj ispit nije bio pozitivan,ali da su joj dali priliku za usmeni....
Opci akti podljezu meritornoj prosudbi upranog i visokog uprsavnog suda, a nad statutom vrsi ustavni sud, postupak ne pokrece samo min. Uprave nego vlada rh na prijedlog ministarstva u roku od 30 dana od dana primitka prijedloga.može li mi netko odgovoriti : tko provodi nadzor zakonitosti i ustavnosti nad opcim aktima, a tko nad statutom?
Sutra u 20hKad su rezultati pismenih?
Moze li mi netko reci odgovor na ovo pitanjeovlasti povjerenika,tehničke i političke poslove.
odg.je u knjizi na 281.str.ni meni nije jasno, vjerojatno se misli na tehničke i političke razloge za lokalnost javnih poslova. a ovlasti povjerenika su čl. 88. i 89. ZLRS
i ja imam pitanje, pa ak netko zna:
poslovi prenesenog djelokruga u Europi i pravne tehnike prenošenja
Imas detaljno objasnjeno to u onom clanku 20.godina lokalne samouprave...al mislim da su ove dve najbitnije...jer su sve ostalo statisticki podatcizna li itko, tri faze razvoja lokalne samouprave u hrvatskoj? ja nailazim samo na dvije, dakle, od 91. do 2001. - sustav lokalne samouprave i uprave, i druga od 2001. nadalje - sustav lokalne i regionalne samouprave. je li to to uopće?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.