Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
čestitam ., sad samo da djulabic padnema nećeš.... do tada još stigneš sve ponoviti
Mape, čestitke Svaka čast na položenoj lokalnoj, sad je sve gotovo, završni je pis of kejk Inače, tko sve ispituje na usmenom osim Djulabića i Lopižić?evo da se i ja javim.... s ponosom objavljujem da je lokalna riješena, zadnji ispit položen jeeeeeeeeee
pitanja dva i to upravna tijela po zakonu , definicija općine, i koliko imamo općina. i labud (2) je u indeksu Sad sam i na konju i kobili heheheh.
djevojku koja je bila samnom je pitao vrste upravnih organizacija-ono regulacijske , koordinativne i servisne i definiciu LS po povelji. nažalost nije ju pustio Mogao ju je još malo pitati al... to je moje mišljenje.
sada još moram završni rad završiti i to je to
hvala Silvia, je sad je gotovo...završni se pegla za sada su ispitivali samo Iva i Đulabić. Mislim da je kod ive bilo puno kompliciranije, koliko sam čula puno pitanja postavlja, što je možda i bolje... a Đulabić 2 pitanja i to je to, znaš ne znaš, oš neš bangladešMape, čestitke Svaka čast na položenoj lokalnoj, sad je sve gotovo, završni je pis of kejk Inače, tko sve ispituje na usmenom osim Djulabića i Lopižić?
Slivia, a kako napreduje bebica?hvala Silvia, je sad je gotovo...završni se pegla za sada su ispitivali samo Iva i Đulabić. Mislim da je kod ive bilo puno kompliciranije, koliko sam čula puno pitanja postavlja, što je možda i bolje... a Đulabić 2 pitanja i to je to, znaš ne znaš, oš neš bangladeš
hej mozes mi poslati to na mail ako nije problem?ako netko treba ovu 20 godina regionalne....bla bla lba, mogu poslati na e-mail
u petak je tek prvo predavanje.Zna li netko koliko se puta smije izostati s predavanja s obzirom da želim na kolokvij (redovni)?
mogu, pošalji mi svoj e-mailhej mozes mi poslati to na mail ako nije problem?
Bebica raste ko gljiva i ipak dozvoli mami da malo uči lokalnu navečer, kolko imam snagehvala Silvia, je sad je gotovo...završni se pegla za sada su ispitivali samo Iva i Đulabić. Mislim da je kod ive bilo puno kompliciranije, koliko sam čula puno pitanja postavlja, što je možda i bolje... a Đulabić 2 pitanja i to je to, znaš ne znaš, oš neš bangladeš
[DOUBLEPOST=1488206346,1488187067][/DOUBLEPOST]
Slivia, a kako napreduje bebica?
mogu ako idu na predavanja. ima 5 predavanja prije 1. kolokvija i 5 prije drugog. ako padneš prvi možeš izaći na drugi. ali za izlazak na kolokvij moraš biti na bar 4 predavanja od 5 u svakom dijelu. pošto je prvo predavanje već bilo znači možeš izaći na 1. kolokvij ako budeš na iduća 4 predavanjaDragi kolege i kolegice, zna li netko mogu li izvanredni studenti na kolokvij iz lokalne? i koji su uvjeti
hvala na odgovoru tko predaje trenutno lokalnu? i znaš li mogu li izaći na kolokvij ako imam radno iz druge godine? hvala.mogu ako idu na predavanja. ima 5 predavanja prije 1. kolokvija i 5 prije drugog. ako padneš prvi možeš izaći na drugi. ali za izlazak na kolokvij moraš biti na bar 4 predavanja od 5 svakom dijelu. pošto je prvo predavanje već bilo znači možeš izaći na 1. kolokvij ako budeš na iduća 4 predavanja
onda na žalost ništa od toga. ja sam je upisala davno,ali nisam još izlazila na taj ispiteh da, i na kolokvij mogu izaći samo oni koji su lokalnu ove godine PRVI PUT upisali. a ako ti je ostao jedan predmet s druge mislim da možeš da nema tu zapreka, iako profesor nije o tome ništa govorio.
Škarica ne predaje više ništa jer je postao državni tajnik u ministarstvu uprave.
predaje prof. Đulabić
To su predavanja za redovne?mogu ako idu na predavanja. ima 5 predavanja prije 1. kolokvija i 5 prije drugog. ako padneš prvi možeš izaći na drugi. ali za izlazak na kolokvij moraš biti na bar 4 predavanja od 5 u svakom dijelu. pošto je prvo predavanje već bilo znači možeš izaći na 1. kolokvij ako budeš na iduća 4 predavanja
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.