Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I ja bi molila ako tko ima scan da mi se javi...Pozdrav kolege...da li netko ima scan literature iz knjige Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu? Ako netko neka mi se javi u inbox. Najljepsa hvala.
Jesu ovo pitanja sa usmenog kod Giljevica?pitanja danas na usmenom: ovlasti sabora prema drzavnoj upravi, ovlasti vlade, nacela funkcioniranja javne uprave, personalni aspekt modernizacije uprave u hr, strukturno-organizacijski aspekt i jos jedno pitanje kojeg se ne sjecam. sve tri smo prosle ugodan ispit.
ja ti samo mogu reći da su ovo pitanja od giljevića..Jesu ovo pitanja sa usmenog kod Giljevica?
[DOUBLEPOST=1527576617,1527576136][/DOUBLEPOST]Da li je netko bio na roku u 4 mj da napise pitanja i tko je ispitivao?
budem ja pogledala pa ti se javim u poruciIma li netko scan Koprića i knjige upravne znanosti, ili u fizickom obliku ?
Jeste bili danas na ispitu?Poklanjam literaturu za ovaj kolegij (osim prezentacija, njih nemam isprintano), plus pitanja s foruma.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.