ivana123456
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel bio tko na usmenom jučer, kako je prošlo?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pozdrav, ispitivala je prof Dzinic pitanja su bila lanac agenata, agencije, deagencifikacija, razvoj služb. Sustava od 1980.ih, modeli, preporuke za hr., faza modernizacije i reforme, koordinacija, dekoncentracija razvoj u hr..Pozdrav kolege,
Da li je netko bio na ispitu na ovom roku, tko je ispitivao i kakva su bila pitanja?
Da li si po literaturi učila ili postoji neka skripta?Pozdrav, ispitivala je prof Dzinic pitanja su bila lanac agenata, agencije, deagencifikacija, razvoj služb. Sustava od 1980.ih, modeli, preporuke za hr., faza modernizacije i reforme, koordinacija, dekoncentracija razvoj u hr..
Profa je zbilja ok, ispituje dosta potpitanja, ja sam učila desetak dana poslije posla tak da nisam bas detaljno sve prošla, ali dobila sam 2, kolegica je dobila 5
Po literaturi, prema pitanjima s forumaDa li si po literaturi učila ili postoji neka skripta?
Hvala puno
Pozdrav evo ja prijavila rok sada 21.06, ali ispit mi je u srijedu 23.06...Kolege, da li profesori ispituju na dan kada je rok ili pomaknu termin? Da li je netko bio na ovom roku?
Pozdrav,Pozdrav evo ja prijavila rok sada 21.06, ali ispit mi je u srijedu 23.06...
pozdrav, imaš li članak od Muse možda da mi pošalješ?Giljević.... Koordinativni kapacitet vlade, dekoncentrirana državna uprava, modeli upravljanja ljudskim potencijalima
Razliku između agencija i ministarstava možeš vidjeti u prezentaciji. Među osnovnim razlikama je što su agencije stručne upr.org. dok su ministarstva političke upr.org i tamo se ministri imenuju dok se u agencijama ravnatelji postavljaju putem javnog natječaja i tako te neke stvari, dosta ih možeš i sama zaključiti. Vrste agencije su ti regulatorne i izvršne i razliku među njima isto možeš vidjeti u prezentacijama, regulatorne više donose neke propise, obavljaju nadzor itd. dok izvršne više provode javne politike, ispituju tržište itd.Molim za pomić.Planiram izaći na ispit u 4.mj.Ne mogu naći odgovor na pitanje koje se često ponavlja razlika agencije i ministarstva,vrste agencija i razlika među njima.U knjizi od prof.Muse nisam našla odgovore. Nešto sam našla u prezentaciji ali ne znam da li je to dovoljno.
Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.