ovo s građevinskim faksom ne mora biti muljaža jer su oni imali 8 dana tog istog natečaja u narodnim novinama, znači vremena je za prijavu bilo dovoljno
ne znam zašto su pred kraj tog natječaja u NN obajvili isto na stranicama HZZ-a s tim rokom prijave od 2 dana
nedavno je ista situacija bila i s HZMO-om, identična, znači prvo oglas u NN s rokom od 8 dana, pa nedugo zatim na HZZ-ou s rokom od 2, 3 dana
a Hedy još nije tolko luda ko Enđi
da je šitek, je!
ali nadam se, rasturam te testiće, bume neko zel već LOL
nije to stvar struke već situacije u državi
srećem pravnike koji isto godinu dana traže posao, a oglasa za pravnike falabogu ima
prevelika je konkurencija, a kriterij sposobnosti još nije zaživio
sve to skupa nas dovodi do situacije u kojoj jesmo
ja ti vjerujem u onaj mali procijep u vremenu i prostoru stvoren samo za moju guzičicu! LOL
e naći ću ga pa makaaaaaaar...
UH!
a rimsko, uuuu, što te još čekaaaaaaaaa

rimsko je slikovnica
kaj se tiče kretosa na Zavodu
pitam svog- savjetodavca moš mislit-kaj ima svrhe javljat se na oglas koji je objavljen danas, a rok prijave je danas LOL
veli on meni pa jeste vi nezaposleni, ja reko jesam, pa kaj vas onda košta da pošaljete, ja reko 12,50 kn ak hoću prioritetno poslat
mislim to su takvi jebivetri tamo da ti nisu sposobni reć, gle to ti je forme radi objavljeno...on bi mi nekog vraga trebao znat savjetovat, a on meni bukvicu čita, a lepo ga čovjek pita za savjet jer on tam radi (kao), pa misliš da nekaj i zna, al bull!
tj. pametuje i tjera me na trošak uzalud!
kolku sam lovu već zabila u niš