Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Osobna iskaznica bi trebala biti dovoljna.Dragi kolege,u 9mj. ću imat komisiju iz nauke,a pošto profesori nakon pismenog uzimaju indexe i vraćaju ih tek na usmenom,kako da onda idem na druge ispite bez indexa,da li profesori rade problem zbog toga...ili normalno možeš pristupit drugim ispitima bez indexa..eto ak je netko bio u takvoj situaciji bilo bi mi drago da mi objasni kako to funkcionira
kolegica je bila u istoj situaciji, objasnis prof iz nauke da imas i druge ispite, onda je samo nuzno da doneses indeks na komisijski usmeni kad idesDragi kolege,u 9mj. ću imat komisiju iz nauke,a pošto profesori nakon pismenog uzimaju indexe i vraćaju ih tek na usmenom,kako da onda idem na druge ispite bez indexa,da li profesori rade problem zbog toga...ili normalno možeš pristupit drugim ispitima bez indexa..eto ak je netko bio u takvoj situaciji bilo bi mi drago da mi objasni kako to funkcionira
Angelsss, što se tiče Nauke I, rekla je Lalićka na početku godine da je dovoljno 30 dana svakodnevnog učenja za prolazak ispita!Kolege, vi koji ste već rješili nauku 1 i 2, interesira me koliko je općenito potrebno za pripremu ova dva ispita? Planiram se ovih dana početi pripremati za 9 mjesec, tako da su sve preporuke dobrodošle
:shock: Hahahaha, mislim da bi to bio mali problem :hm:Angelsss, što se tiče Nauke I, rekla je Lalićka na početku godine da je dovoljno 30 dana svakodnevnog učenja za prolazak ispita!
Nije potrebno. Služe isključivo zabolje razumijevanje teksta.da li trebamo znati pojedine definicije,podatke iz fusnota?
mislim da sam negdje procitala da pisu, a i kolko me sjecanje sluzi, da to nije praksa te katedre. to vrijedi na 2. komisiji odnosno 8. puta ima netko iskustva s komisijom iz nauke I.?
jel istina da ako padneš pismeni,da svejedno ideš na usmeni? ili?
to je bilo prije, sad više nije tako...kad padneš pismeni dobiješ tri mjesec zabrane za nauku... isto ako i slučajno prođeš pismeni pa padneš usmenia ima netko iskustva s komisijom iz nauke I.?
jel istina da ako padneš pismeni,da svejedno ideš na usmeni? ili?
Profesionalce u upravi nalazimo u 18. i 19. st.Kada se u upravi javljaju profesionalci? Kakve organizacije zamijenjuju i koje su karakteristike tih organizacija?
dali itko zna odgovor???
Ne, potrebno je položiti nauku 1 kako bi uopće mogao/la izlaziti na nauku 2.Mogu li se nauka ojavnoj.upravi prvi dio i nauka o javnoj upravi drugi dio polagati isti dan?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.