kao što je rekla kolegica SheSunMogu li se nauka ojavnoj.upravi prvi dio i nauka o javnoj upravi drugi dio polagati isti dan?
treba se prvo položiti Nauka 1 jer je ona uvjet za polaganje Nauke 2
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kao što je rekla kolegica SheSunMogu li se nauka ojavnoj.upravi prvi dio i nauka o javnoj upravi drugi dio polagati isti dan?
Preporucila bi svima ucenje iz knjige, ili bar skripta + baciti oko na knjigu kod bitnih pojmova. Pri prvom polaganju sam ucila iz skripte i nisam ni pismeni prosla, a drugi put
(kad sam ucila iz knjige) s njim nisam imala nikakvih problmea, bio mi je cak i lagan i na kraju sam prosla i usmeni. Nema puno gradiva, nekih 80-etak stranica, dovoljno je tjedan do desetak dana ucenja po par sati dnevno. Sretno
dovoljna ti je osobna ili putovnicaekipaa...ja imam komisiju iz nauke I.u petak ,znači jučer su mi na pismenom uzeli indeks,a meni treba sutra za usmeni iz inf..kako sad da to izvedem?
Mislim da ti je Tijana ok što se tiče toga: na prošlom roku nakon pismenog sam ju pitala da li me može pomaknuti za kasnije na usmenom jer sam putnik i rekla je da nema frke, da joj samo pošaljem mail kad vidim u kojoj sam grupi. Možda bi bilo dobro da ju nakon pismenog isto tako odmah u dvorani pitaš i vjerojatno će ti reći što da napraviš. Žena je ok, razumna i možeš se s njom dogovoriti. Sretno!pozdrav kolege! tko je od profesora najvise spreman izaci u susret? namjeravam poslati mail i zamoliti da me ispitaju usmeno odmah nakon pismenog ili dan kasnije,jer necu biti u mogucnosti izaci na usmeni ako bude u cetvrtak najranije,sto vjerovatno hoce. koga biste preporucili? i da li se isplati uocpe,ima netko iskustva?
nažalost ne, samo u slučaju 8. izlaskapozz ljudi zanima me da li se moze na usmeni-komisiju iz nauke bez da se polozi pismeni??
skripta je odlična (ako ju pratiš uz knjigu vidjet ćeš da je skripta opširna i sadrži sve što trebamo znati)da li itko uci po novoj skripti za nauku 1 od Rabbit roe? Ne cini mi se losa za ponavljati,jel netko ucio po njoj?
ma da da znam, ali obicno stave po sat vremena, npr. 9 - 10, ko kak je prvo i pisaloTo uvijek tak stave... Ispit se pise 40 minuta
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.