Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koliko dugo se odprilike uci nauka1 i da li je dovoljno uciti samo iz skripte? Hvala...
MEHANIZAM POVRATNOG DJELOVANJA, PLANIRANJE I STANDARDIZACIJA..to ti je pod 1.1.3 u knjizi...treći odlomakInstrumenti za usklađivanje učinaka po Marchu i Simonu
Da li neko moze odgovoriti na ovo pitanje koje je bilo u ispitu zadnji put ? neznam di se uopce nalazi ovaj dio
hvala ti punoMEHANIZAM POVRATNOG DJELOVANJA, PLANIRANJE I STANDARDIZACIJA..to ti je pod 1.1.3 u knjizi...treći odlomak
4 nule. danas sam baš pitala asistenta GiljevićaTko zna sa sigurnoscu koliko nula se SMIJE imat na pismenom, 3 ili4?
HVALA!!4 nule. danas sam baš to pitala asistenta Giljevića
6.Ex post-navesti kako predstavničko tijelo utječe na upravu( odobrava neke upravne odluke ili izvještaje, postavlja zastupnička pitanja,osnivanje istražnih povjerenstava...)Neka pitanja iz moje grupe kojih se sjecam...Bgrupa
1.kako su kumulirali zadaci javne uprave kroz razvoj
2.upravna doktrina i kako se razvija
3.koji su kljucni uzroci porasta uprave
4.razlozi smanjenja uprave
5.javni sektor koje organizacije obuhvaca i po cemu se razlikuje od drugih upravnih organizacija
6.nesto vezano za ex post
.....toliko se sjecam, neka me neko nadopuni ako se sjeti jos nekog pitanja
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.