AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Nauka o javnoj upravi I.

mačka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molila bi jednu dobru dusu da mi napise literaturu po kojoj trebamo uciti za ispit.. i od koje do koje str je obuhvaceno gradivo za nauku 1 ???? Hvala:)

fakin

Super Moderator
Koprić I., Marčetić G., Musa A., Đulabić V., Lalić Novak G.; Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu; Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2014), str. 1-21, 27-72

kanmaja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam molbu.
Ja upisujem javnu upravu ove godine izvanredno, molim vas tko ima knjige iz svih predmeta za prvu godinu da mi se javi, ako bi bio voljan naći se samnom da iskopiram knjige. Ili ako netko zna gdje bih mogla nabaviti polovne knjige. Hvala
Kontakt: [email protected]

tanja6

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Znači što se tiče ispitne literature po novom nema više onih nastavnih materija pod obveznom literaturom?

fairyr

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zamjena weberijanske uprave sa novim j.menadž.?
zna li netko odgovor na ovo pitanje???
sta ne bi trebalo biti zamjena novog j. mendzmenta sa doktrinom dobrog upravljanja?

matkomm

Pitanje : predsjednicki sustav -kada takav sustav postoji
Dali netko zna sto tu tocno treba napisati

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Uh! Moraš 100 posto biti sigurna u svoje znanje i ne smiješ imati nepoznanica u materiji. Zbog studomata više nema "oprosta" i poderanih prijavnica.

teodora

ajoj jadna ti pa kako je do tuda doslo...bas mi je zao...gle nadam se da znas, ali ne vjerujem da su takva gamad da te idu rusiti nema sanse,....ja sam 4ti i bas me zanima, dali imaju razumjevanja puste te da dodjes sebi i sjetis se, jer dovoljno mi je mucno sto ih je par....dalje necu ni komentirati

fakin

Super Moderator
eto ja sam bio na komisiji 4. put. imao sam 12 bodova na pismenom i pitala me tri lagana pitanja samo jedna profesorica i dala mi 3.

kod njih obično samo jedna profesorica ispituje i onda na kraju samo pita ove druge dvije slažu li se s ocjenom, one kažu da i to je to...

teodora

eto ja sam bio na komisiji 4. put. imao sam 12 bodova na pismenom i pitala me tri lagana pitanja samo jedna profesorica i dala mi 3.

kod njih obično samo jedna profesorica ispituje i onda na kraju samo pita ove druge dvije slažu li se s ocjenom, one kažu da i to je to...
Hvala ti puno na komentaru, puno mi znaci :) A Kristina94 po tvojoj skripti ucim, mislim da je jako dobra, iako mozda neki sitni djelici fale, mislis da je dovoljna?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks