Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to su makli ove godine i svatko tko ima 8 bodova ide na usmeni...bio sam na slušanju usmenog ove godine pa sam čuo da je profesorica nekima rekla da imaju 5 nula i 8 bodova, ali ih pušta jer ionako jako malo ljudi prolazi...
Usmeni ispit održat će se u petak, 11. 4. 2014. u 9,30, Gundulićeva 10, soba 3b (ispituje pred. Tijana Vukojičić Tomić)
Barišić Martina
Basarić Klara
Belegić Katja
Čujko Marina
Dakić Petra
Delišimunović Josipa
Džomba Nataša
Glasnović Matea
Husaina Nataša
Kanurić Elvin
Kolarić Ana
Kosanović Maja
Kralj Mateja
Ljubić Nikolina
Majstorović Kristina
Markić Marta
Matošević Ivona
Mašić Božena
Musić Enisa
Perković Šajn Marina
Putnik Antonia
Radić Milan
Spevec Valentina
Topić Ana
Župetić Sara
Uvid u negativno ocjenjene testove obavit će se neposredno nakon usmenih ispita.
i kako da ja sad znam kad će završiti ti usmeni i kad da dođem na uvid?
Jednom riječju - teško. Moguće je ako je jedan od ispita nešto lagano tipa engleski ili informatika. Učiti Nauku I i Financiranje zajedno npr je samoubojstvo. Čak ne bih preporučio Nauku I. i II. u isto vrijeme. Najbolji način je početi učiti drugi ispit nakon što si sa prvim već gotova s učenjem i u fazi ponavljanja si.sad mi recite-kako uciti dva ispita odjednom?!
uvijek sam htjela,nikad probala,citam da ima ekipa uci-znaci moze se! uputite me
ucila sam nauku kao jedan ispit vec,jer sam dosta dugo na faxu pa cu tako i ovaj put. nek mi sam Bog pomogneJednom riječju - teško. Moguće je ako je jedan od ispita nešto lagano tipa engleski ili informatika. Učiti Nauku I i Financiranje zajedno npr je samoubojstvo. Čak ne bih preporučio Nauku I. i II. u isto vrijeme. Najbolji način je početi učiti drugi ispit nakon što si sa prvim već gotova s učenjem i u fazi ponavljanja si.
kreces od 0 zbog studomataOvako, pauzirala sam dvije godine studij i na jesen planiram nastaviti. Koliko vidim i koliko sam čula Nauka o javnoj upravi se podijelila na 2 djela. E sad, mene zanima, pošto sam ja par puta prije pauziranja izašla na ispit Nauka o javnoj upravi, briše li se to meni sada (s obzirom na podjelu ispita), pa krećem od 1. puta ili??
uh, odlično!! hvala!kreces od 0 zbog studomata
Prvo, lijepo je što si se aktivno uključio s opširnim i kvalitetnim postom. Složit ćeš se, bila bi prava šteta da ga ostali nisu mogli pročitati.zbog nekih suludih pravila foruma koji mi ne dopušta da šaljem privatne poruke ako nemam više od 10 postova
Prvo, hvala na dobrodošlici ,i komplimentu upućenom na kvalitetu moga prethodnoga posta.Prvo, lijepo je što si se aktivno uključio s opširnim i kvalitetnim postom. Složit ćeš se, bila bi prava šteta da ga ostali nisu mogli pročitati.
Drugo, pravilo uopće nije suludo. Postoji gomila zločestih spamera koji su obilato koristili tj. zloupotrebljavali nemogućnost praćenja privatnih poruka od strane modova. Registrirali bi se na forum i slali reklamne poruke.
Treće, osnovna ideja foruma je javnost i dostupnost znanja te iskustava. Slanje privatnih poruka privilegija je aktivnih članova foruma. Pored toga, ne vidim zbog čega bi netko postavljao pitanja privatnim porukama umjesto da to pita u temi samog kolegija (predmeta).
Forum je ipak složeniji, pregledniji, izravniji te "intimniji" koncept okupljanja članova (kolega studenata) te njihove međusobne razmjene i koncentriranja informacija od npr. trivijalnog servisa poput Facebooka. Naravno je da su zbog toga ovdje pravila ponešto složenija kako bi se zadržala mogućnost upravljanja kvalitetom te održala upotrebljivost i pretraživost sadržaja na sveopće zadovoljstvo i korist svih studenata našeg faksa.
nekad zna biti i petkom, nauku I ispituje Tijana, a nauku II Lalić.Dakle,usmeni ispiti za NAUKU 1. i NAUKU 2. se održavaju u JUTARNJEM TERMINU ČETVRTKOM, ali kod različitih ispitivača?! Da li sam u pravu?
Nadam se da se neće poklopit sa socilogijom?!nekad zna biti i petkom, nauku I ispituje Tijana, a nauku II Lalić.
ak ti se kaj poklopi s tim, pošalješ mail profesorici, i ona te zabilježi da ćeš doć kasnije/ranije odgovarat. Nema problema s timNadam se da se neće poklopit sa socilogijom?!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.