archi
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Katarina.... pitanja su na forumu i svi su im imali pristup...da, nisu bila točno formulirana, ali ja sam si dala truda i naučila cijelu lekciju koja se spominje u pitanju...npr.. pitanje na forumu je bilo samo pravne osobe, ali daš si malo truda pa naučiš cijelu lekciju....razmisliš malo što bi se moglo pojaviti... srednju nećemo spominjati, jer draga moja faks nije srednja, tad se provlačio tko je kako mogao... da si se malo raspitala koliko sam ja, ili samo da malo pročitaš stvari na forumu mogla si shvatit da smo i na prvom kolokviju imali ista pitanja...a ovo da te netko "mučio" neću uopće komentirati...mučila je tebe draga moja zavist što netko može naučiti nešto za par dana, a ti se "trgaš od učenja". Stvar je u tom da ja nisam štreber, već razmišljam o tom što učim, razmišljam što se može pojaviti u ispitu, visim na forumu, odgovaram na sva pitanja koja su se pojavila do sad u bilo kojem ispitu - čak i na pravu! tak da bolje razmisli drugi put kad kažeš da se izvlačim i imam sve na pladnju...btw. ja sam iz kolokvija dobila 3, a na usmenom sam APSOLUTNO SVE znala i upisala četvorkicu u indeks...tako da....vjeruj mi - gradivo sam naučila!drugi put pripazi kog prozivaš za nepravednosti i ne piši o stvarima o kojima nemaš pojma, kolegice!bok ljudi! citam svako malo ovu temi i mislim si pa mozda je tako kako kazete, mozda nije, mozda smo mi prezahtjevni... 1. sam godina i nisam mogla jos puno nepravednosti iskusiti na svojoj kozi! ali danas jesam i to me je jako razljutilo!
dodjem danas na kolokvij iz uvoda, luda od ucenja, sva u strahu (imala sam nocne more nocas) jer si mislim dal sam sve prosla po knjizi ili mi je nesto promaklo, frendica mi cuva mjesto! lijepo si ja sjednem kad mi kaze frendica da jedna kolegica (necemo imenovati), koja me je mucila i u srednjoj (isle smo zajedno i btw nikad nije bila na nastavi i uvijek se izvukla bez posljedica) i sada ju gledam na faksu, ima sva tocna pitanja sa tocnim odgovorima!ja ju pitam da od kuda zna i da to sigurno nije istina... kad ono, kolokvij zavrsi, izlazimo iz dvorane i doticna kolegica ide ispred mene i mase sa pitanjima i odgovorima, izadje kroz vrata i kaze svojoj frendici (koja je pisala u drugog grupi): "ej stara, ovo su ti sva pitanja i odgovori" nasmije se, a mi ostali se ko zadnji kreteni pogledamo i zinemo!
molim Vas, neka mi netko kaze, di je tu prevednost????? mucim se ko zadnji tukac vec mjesec dana s ucenjem i tamo strepim dal cu znati, kad mi naleti osoba koja se uvijek izvuce i ima sve na pladnju! ali pitanje je od kuda njoj pitanja! ne vjerujem da je netko zapamtio pitanja od A do Ž i to s ponudjenim odgovorima, a na forumu je samo nekoliko pitanja bilo napisano i to bez ponudjenih odgovora?
ljudi moji, vjerujte mi da mi je digla zivac i da mi je doslo da ju zakucam u zid!
ZNACI, SVI SMO BUDALE JER SE MUCIMO ZA TU JADNU OCJENU (I TO ZA DVOJCICU) I ONDA MI DOLETI TAKO NEKO I IZVUCE SE! :visi::mgwhore:
archi je dodao/la ovaj tekst nakon 3 minuta i 39 seknudi:
Mislim strašno, evo tek sam sad pročitala odgovore na njen post....Da me prijavi??? jer sam naučila pitanja koja su bila na forumu?????? čekaj znači treba prijaviti sve koji čitaju pitanja sa foruma???? pa čemu on onda služi?? ja sam zbunjena-gluposti pišete....uostalom sva pitanja sam i ja napisala na forumu - nakon svakog ispita, jer se nadam da će to i nekom drugom pomoći... a to da se ona mene boji je meni smiješno jer joj niti jednu krivu riječ nikad nisam rekla, ne njoj već nikom...hvala svima na neutemeljenim optužbama! sramite se...