AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nepravednosti na faksu

archi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bok ljudi! citam svako malo ovu temi i mislim si pa mozda je tako kako kazete, mozda nije, mozda smo mi prezahtjevni... 1. sam godina i nisam mogla jos puno nepravednosti iskusiti na svojoj kozi! ali danas jesam i to me je jako razljutilo!
dodjem danas na kolokvij iz uvoda, luda od ucenja, sva u strahu (imala sam nocne more nocas) jer si mislim dal sam sve prosla po knjizi ili mi je nesto promaklo, frendica mi cuva mjesto! lijepo si ja sjednem kad mi kaze frendica da jedna kolegica (necemo imenovati), koja me je mucila i u srednjoj (isle smo zajedno i btw nikad nije bila na nastavi i uvijek se izvukla bez posljedica) i sada ju gledam na faksu, ima sva tocna pitanja sa tocnim odgovorima! :confused: ja ju pitam da od kuda zna i da to sigurno nije istina... kad ono, kolokvij zavrsi, izlazimo iz dvorane i doticna kolegica ide ispred mene i mase sa pitanjima i odgovorima, izadje kroz vrata i kaze svojoj frendici (koja je pisala u drugog grupi): "ej stara, ovo su ti sva pitanja i odgovori" nasmije se, a mi ostali se ko zadnji kreteni pogledamo i zinemo! :(
molim Vas, neka mi netko kaze, di je tu prevednost????? mucim se ko zadnji tukac vec mjesec dana s ucenjem i tamo strepim dal cu znati, kad mi naleti osoba koja se uvijek izvuce i ima sve na pladnju! ali pitanje je od kuda njoj pitanja! ne vjerujem da je netko zapamtio pitanja od A do Ž i to s ponudjenim odgovorima, a na forumu je samo nekoliko pitanja bilo napisano i to bez ponudjenih odgovora?
ljudi moji, vjerujte mi da mi je digla zivac i da mi je doslo da ju zakucam u zid!
ZNACI, SVI SMO BUDALE JER SE MUCIMO ZA TU JADNU OCJENU (I TO ZA DVOJCICU) I ONDA MI DOLETI TAKO NEKO I IZVUCE SE! :visi::mgwhore:
Katarina.... pitanja su na forumu i svi su im imali pristup...da, nisu bila točno formulirana, ali ja sam si dala truda i naučila cijelu lekciju koja se spominje u pitanju...npr.. pitanje na forumu je bilo samo pravne osobe, ali daš si malo truda pa naučiš cijelu lekciju....razmisliš malo što bi se moglo pojaviti... srednju nećemo spominjati, jer draga moja faks nije srednja, tad se provlačio tko je kako mogao... da si se malo raspitala koliko sam ja, ili samo da malo pročitaš stvari na forumu mogla si shvatit da smo i na prvom kolokviju imali ista pitanja...a ovo da te netko "mučio" neću uopće komentirati...mučila je tebe draga moja zavist što netko može naučiti nešto za par dana, a ti se "trgaš od učenja". Stvar je u tom da ja nisam štreber, već razmišljam o tom što učim, razmišljam što se može pojaviti u ispitu, visim na forumu, odgovaram na sva pitanja koja su se pojavila do sad u bilo kojem ispitu - čak i na pravu! tak da bolje razmisli drugi put kad kažeš da se izvlačim i imam sve na pladnju...btw. ja sam iz kolokvija dobila 3, a na usmenom sam APSOLUTNO SVE znala i upisala četvorkicu u indeks...tako da....vjeruj mi - gradivo sam naučila!drugi put pripazi kog prozivaš za nepravednosti i ne piši o stvarima o kojima nemaš pojma, kolegice!

archi je dodao/la ovaj tekst nakon 3 minuta i 39 seknudi:

Mislim strašno, evo tek sam sad pročitala odgovore na njen post....Da me prijavi??? jer sam naučila pitanja koja su bila na forumu?????? čekaj znači treba prijaviti sve koji čitaju pitanja sa foruma???? pa čemu on onda služi?? ja sam zbunjena-gluposti pišete....uostalom sva pitanja sam i ja napisala na forumu - nakon svakog ispita, jer se nadam da će to i nekom drugom pomoći... a to da se ona mene boji je meni smiješno jer joj niti jednu krivu riječ nikad nisam rekla, ne njoj već nikom...hvala svima na neutemeljenim optužbama! sramite se...

Eriatarka

Baš neutemeljene optužbe. I to dobrano. Ako su pitanja bila s foruma, nemaš se šta brinuti, neka priča tko hoće. A vidim da ti i ta djevojka, mislim da se zove Katarina, imate neke nerazrješene stvari od prije.
Pa strašno, da se tako prepoznaš fino na forumu gdje te nekoliko ljudi opralo. Sigurno negdje živčaniš skroz. Ništa, smiri se, zapali cigaru i boli te briga.

archi

za živciranje si u pravu...;( baš me naljutio taj post jer sam naučila cijelu knjigu, a ta pitanja su mi samo bila pomoć i na njih sam se malo više skoncentrirala...uostalom na temi Uvod u drž. i pravo ima više mojih postova kako nagovaram ljude da napišu pitanja koja su imali u petak - pa tko ne vjeruje nek vidi...

katarina1507

sad sam ja ispala glavni tracer ili ne znam sta! ne kazem da pitanja na forumu ne pomazu.... puno pomognu neki puta! ne bas svaki!

sta se tice prijave i ne znam cega... nebi nikada to napravila jer nisam takva! da sam htjela nes vise napraviti, isla bih odmah i nebi se jadala na forumu! a sta se tice zavisti, nisam zavisna jer sam svaku ocijenu koju sam dobila u srednjoj i sada na faksu zasluzila, i to debelo jer sam se za sve sama mucila i trudila!

bit je u tome sto mi je bilo zao (kao i ostalima koji su to vidjeli) sto si mahala sa pitanjima svima pred nosom i svi su zinuli! takve stvari se mogu krivo protumaciti! mogo je netko to shvatiti ozbiljno i prijaviti te taj cas! ne zelim se svadjati i briga me kako ces i kako neces prolaziti na faksu!

ja se za sebe trudim i koliko zasluzim, toliko i dobim! ne zivim od tebe ni zbog tebe, nego zbog sebe! znala sam da ces me kad tad napasti, jer si takva! nisam neko zlopamtilo, a ni netko ko se voli osvecivati! briga me.... mislila sam da je forum mjesto gdje se mozemo izjadati, ali.... ipak nije! sve se krivo shvaca!

neka misli tko sta hoce sada o meni!

i da kaj se tice prolaza... i ja sam prosla kolegice, sa zasluzenom ocjenom!

archi

Prije svega, ja tebe nisam napala...a forum nije mjesto za pisati neutemeljene gluposti i laži...ja nisam mahala pitanjima već sam ih dala kolegici koja nije imala prilike naći ih na forumu....ta ista pitanja si imala i ti...poslala sam ti poruku na pp i mislim da ovo nije mjesto na kojemu bi se mi trebale prepucavati...

Mislim da zazlužujem ispriku, a ti sad razmisli hoćeš li se ispričati i ponijeti kao zrela osoba koja može priznati kad je pogriješila..napisala si svakakve laži o meni, draga..

katarina1507

Prije svega, ja tebe nisam napala...a forum nije mjesto za pisati neutemeljene gluposti i laži...ja nisam mahala pitanjima već sam ih dala kolegici koja nije imala prilike naći ih na forumu....ta ista pitanja si imala i ti...poslala sam ti poruku na pp i mislim da ovo nije mjesto na kojemu bi se mi trebale prepucavati...

Mislim da zazlužujem ispriku, a ti sad razmisli hoćeš li se ispričati i ponijeti kao zrela osoba koja može priznati kad je pogriješila..napisala si svakakve laži o meni, draga..
pogrijesila nisam jer se ni meni ni drugima koji su to vidjeli, nije bas lijepo cinilo! to se je moglo svakako protumaciti! te "gluposti i lazi" nisu neutemeljene jer oci ne varaju koliko ja znam! procitaj jos jednom sta sam ti napisala pa si i ti malo razmisli!

ako ti to toliko znaci: ispricavam se, ali si i ti razmisli o svojem postupku taj dan, jer bas nije bio lijep za prizor!

archi

a zašto?? pa to su pitanja s foruma - forum je tu da pomogne svim studentima s našeg fakulteta, svima nam je od koristi.... frendica nije imala pristup forumu, nisu bitni razlozi i ja sam joj dala papire na kojima su bila sva pitanja s foruma, točnije 16 koliko su ih napisali....ta ista pitanja si imala i ti..ako sam ja pogriješila što sam htjela njoj pomoći (jer sam odgovorila na sva pitanja,odnosno sastavila najbitnije iz tih lekcija) onda mi je stvarno žao i neću više nikad nikom pomoći :confused2: a ti si donijela pogrešan zaključak, što te svejedno ne opravdava da pišeš takve stvari...

hvala na isprici...nadam se da smo završile s ovim...

katarina1507

a zašto?? pa to su pitanja s foruma - forum je tu da pomogne svim studentima s našeg fakulteta, svima nam je od koristi.... frendica nije imala pristup forumu, nisu bitni razlozi i ja sam joj dala papire na kojima su bila sva pitanja s foruma, točnije 16 koliko su ih napisali....ta ista pitanja si imala i ti..ako sam ja pogriješila što sam htjela njoj pomoći (jer sam odgovorila na sva pitanja,odnosno sastavila najbitnije iz tih lekcija) onda mi je stvarno žao i neću više nikad nikom pomoći :confused2: a ti si donijela pogrešan zaključak, što te svejedno ne opravdava da pišeš takve stvari...

hvala na isprici...nadam se da smo završile s ovim...
ne kazem ja da ne smijes nekome pomoci! to je sasvim ok! nego taj nacin na koji si joj dala ta pitanja! protumacilo se je krivo, ja sam krivo protumacila, a mozda i jos netko! imala sam i ja ta pitanja ali ih nisam pokazivala pred svima jer bi se postavilo puno pitanja!

oba dvije smo pogrijesile! svaka na svoj nacin! pokusaj slijedeci puta na drugi nacin to napraviti, a ne tako da se moze krivo protumaciti!

zao mi je sta je sve na kraju ovako ispalo!

sway

što se teta u referadi tiče,samo sam jednom imala okršaj sa njima.Otada smo si super,ja nazovem i pitam kaj mi treba ili im ostavim ranije prijavnice,uglavnom postale su nakon toga dosta susretljive,mislim da je to jer sam se znala postaviti kada je došlo do "nesporazuma". u stvari mislim da i jest najvažnije kako će se netko postaviti prema određenim stvarima u pravom trenutku.

Eriatarka

Meni niti jedan susret nije bio ugodan. Nemojte me krivo shvatiti, nije da ja tamo upadam sva živčana i nadrkana, pa su onda i one takve, pa se ja požalim na njih. Nije tako. Nego nisu susretljive. Imala sam nekoliko pitanja, na sve i jedno su mi rekle da kako one mogu znati odgovore na moja pitanja, da nisu jedine one na faksu i sl. A ne znam uostalom... nisu mi drage i točka i po meni su najvećas mana na faxu. Htjela bih da se to promijeni, ali jebiga...

Eriatarka je dodao/la ovaj tekst nakon 1 minuta i 15 seknudi:

joj daj ga prestani branit već jednom. ak ga ti ljubiš ne znači da trebaju svi :angry:
Ovo se na dekana odnosi ili?!

the one

Moram se složiti s kolegicom grickom i kolegom georgom!

Moram reci kao su nam i dekan i tete iz referade pomogle u radu Udruge nebrojeno puta, kada zaista to nisu morali.

Ne razumijem na kakve promjene pozivate kolegice Eriatarka, djelimo li otkaze ili zelimo studomat ili zelimo vecu ljubaznost, u svakom slucaju predlozi bih Vam da pokuste ili jedno ili drugo ili trece provesti u dijelo, kako ne bi sve ostalo samo na prici.

Vas opceniti stav kao nitko nista ne radi zaista nikome ne moze pomoci, ali nama koji nesto i radimo moze uvelike odmoci,npr. kada trazimo poboljsanje uvijeta studiranja.

Nisam protiv toga da bilo tko izrazava svoje misljenje ili kritike, no one bi trebale barem biti donekle utemeljene na minimumu informacija, narucito kada ne odgovarate za njih.

Nije mi zelja pametovati, niti izazivati bilo kakav sukob, ali Vase tvrdnje ne smatram tocnim.

schuman

Nitko ne spori zasluge Udruge, poglavito ja ih uvijek ističem na forumu.:wink5:
To je neoboriva činjenica. Isto tako je neoboriva činjenica da su osobe iz sobe 8 i 10 krajnje neljubazne, čast spašava gđa. Željka Koščević, iako nikad nisam tražio ništa osim predaje prijavnice i izdavanje potvrda koje su dužni izdati.:confused2:

Eriatarka

Samo sam htjela uputiti na neljubaznost teta iz referade. Da mi nikada do sada nisu izašle u susret. Meni OSOBNO kolega The One! Ne govorim u ime svih studenata, nego u svoje. Eto, toliko o meni mojim doživljajima referade, ako ikada planem još jednom na njih, obratit ću se kolegi Schumanu na pp, jer nisam tu da ikoga uvrijedim.
Što se tiče Udruge, studomata i svega gore, opet, DVZ u poboljšanju toga može zbilja najmanje učiniti. U svakom slučaju, ako je potrebna neka individua, ili pomoć u Udruzi ili nečemu, slobodno mi se obratite, tu sam da pomognem poboljšati sustav studiranja, a ne jedino krivo govoriti o njemu. To nikako ne! Pozdrav

schuman

Kolegice orbitrek pozvani ste u da se aktivirate u udruzi! Stvarno kvalitetan članak, jasno, tečno, točno u sridu, bez uvreda:cool:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks