AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Obiteljsko pravo s matičarstvom

mape5

Super Moderator
i najgore od svega je što nitko za to ne odgovara...niti moralno, niti novčano, niti kazneno, niti disciplinsko...nikako

a i nisam siguran koliko je u suglasnosti s pravilnikom studiranja usred studentske godine mijenjati literature bez najave prije početka iste...
a ovo bi mogla biti neka izvanredna situacija? :)

jwn

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja,, bacila me i s tim da sam bio jedan jedini na roku. Iako sam mislio da me nece baciti al... pitala me povijest maticarstva, razvod, roditeljsku skrb, skrbnistvo - tu sam se skroz spetljao i blokada je napravila svoje. al Majstorovicka je i dalje majstorica, veliki lajk za prof.

victory

Sta je sad sa rokom u 4mj...s obzirom da se ispit ocito polaze po starom zakonu i knjizi...zna li netko koje su izmjene za ovu skriptu "obiteljsko pravo 2012" da mi skrati sizifove muke trazenja....help :)

only girl

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam jucer prošla kod prof. Majstorovic, ucila sam samo iz skripte, procitala zakon i dobila 4. Pitanja: lisenje roditeljske skrbi, povijest maticarstva i skrbnistvo nad maloljetnom osobom

fakin

Super Moderator
jel mi može reći netko tko uči ovo ili je položio oko knjiga. ima dvije knjige, obiteljsko pravo i obiteljsko pravo s matičarstvom. prof na predavanju nije rekao niti na webu piše od koje do koje stranice nego je rekao sam tako knjigu. a zajedno imaju oko tisuću stranica, a sigurno nije sve literatura, pa mi se ne da bezveze novce bacati na nešto što mi neće nikad trebati...

pa eto ako netko može reći iz iskustva koje dijelove knjiga odnosno od koje do koje stranice treba učiti

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolko sam ja skuzila obvezna literatura je obiteljsko pravo s maticarstvom i ona tri zakona. A knjigu obiteljsko pravo koristimo ako nam nesto nije jasno, ali ne spada pod obaveznu literaturu za ispit

fakin

Super Moderator
Obavještavaju se redoviti studenti studija javne uprave da se u ponedjeljak, 23. ožujka NEĆE održati predavanje iz nastavnog predmeta OBITELJSKO PRAVO S MATIČARSTVO.

Nadoknada predavanja biti će u petak, 27. ožujka od 9:00 do 11:30 sati u G10, Dv. IX/I. kat.

MalaMravic

Kolege, može mala pomoć?
Da li trebamo naučiti cijelu knjigu (ovaj udžbenik iz 2007) ili samo neke njegove dijelove?

valka

Pitanjce. Jel bio netko na predavanju za izvanredne? Koliko pomazu predavanja za ucenje?

MikiG

Jučer na predavanju za izvanredne studente prof. I. Šimović je rekao da se predavanje za izvanredne u četvrtak neće održavati zbog bolesti prof., već će biti održano sljedeći tjedan u nekom terminu za koji on još ne zna

anjica

Da li profesorica Irena Majstorović ima konzultacije četvrtkom (14 sati, TMT 3, soba 38/IV)? Ili se varam? :)

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel se i dalje moze uciti po onoj skripti? I da, ako netko moze podjeliti dojmove sa ovog roka bila bih zahvalna :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Može, ali u toj skripti kornično već par godina treba dopuniti par stvari. :) Ako netko tko bude učio to bude napravio, neka pošalje u skriptarnicu revidiranu i dopunjenu. Ne znam što točno. Mislim da ima par stvari kod medijacije pri razvodu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks