Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Marijapd, molim te, obzirom da spremaš ispit, molim te daj mi savjet koju literaturu koristiš, smo po zakonu učiti..... čini mi se grozno
Ja sam učila samo iz Zakona.da li netko ima knjigu i aktualne zakone objedinjene već, ili zna da ima u copy zoma .... molim pomoć
pomoć za literaturu...... please
[DOUBLEPOST=1524056395,1524055985][/DOUBLEPOST]
Marijapd, molim te, obzirom da spremaš ispit, molim te daj mi savjet koju literaturu koristiš, smo po zakonu učiti..... čini mi se grozno
Ja sam učila samo iz Zakona.
Dovoljno je. Baš sam jučer prolistala knjigu i ne vidjeh neke primjere i sl. Knjiga samo prepričava zakone.Zar je moguće iz zakona imati neke životne poveznice, primjere i sl.
Hvala ti puuuno!Dovoljno je. Baš sam jučer prolistala knjigu i ne vidjeh neke primjere i sl. Knjiga samo prepričava zakone.
Također!!!!Hvala ti puuuno!
Sretno!!!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.