AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Obiteljsko pravo s matičarstvom

MikiG

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

marijapd

da li netko ima knjigu i aktualne zakone objedinjene već, ili zna da ima u copy zoma .... molim pomoć

pomoć za literaturu...... please
[DOUBLEPOST=1524056395,1524055985][/DOUBLEPOST]

Marijapd, molim te, obzirom da spremaš ispit, molim te daj mi savjet koju literaturu koristiš, smo po zakonu učiti..... čini mi se grozno
Ja sam učila samo iz Zakona.

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav ekipa,
Zanima me kojim danom ste imali usmeni? Znam da to moze varirati od ponedjeljka do srijede, ali dali svaki rok ispituje nekoliko profesora pa ste raspoređeni drugim danima ili samo jedan?
Htjela bi doci slusati usmeni ispit na ljetnom roku, ali ispiti su mi uglavnom pon/utorkom ujutro pa me zato zanima

Margarita

Jel dovoljno 10 dana za obiteljsko? Moze mi netko poslati skriptu po kojoj je prosao i da li je dovoljan samo zakon ili oboje?

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Na početku semestra je bilo rečeno da će biti 2 kolokvija iz ovog predmeta, ali dosad nisu ništa objavili na katedri vezano za to. Znaci da vjv ipak neće biti ove godine kolokvija?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks