Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Korektan je, da vremena za razmisljanje i pomaze navodeci na odgovor, trazi razumjevanje gradiva..Iako sam pala mislim da nije prestrog ispitivac!Ljudi, kakav je šimović?
Hvala tiKakva je prof A.Čulo Margaletić? nisam nasla bas nesto o njoj na forumu :/
[DOUBLEPOST=1478866421,1478864800][/DOUBLEPOST]
Korektan je, da vremena za razmisljanje i pomaze navodeci na odgovor, trazi razumjevanje gradiva..Iako sam pala mislim da nije prestrog ispitivac!
Neka pitanja kojih se sjecam : utvrdivanje ocinstva sudskom presudom,posebni skrbnik,najbolji interes djeteta,mjere za zastitu prava i dobrobiti djeteta u nadleznosti czss..
Ja sam kod Simovica pala, a kod nje prosla. Stvarno je korektna i pomaze puno dok ne navede odgovor, naravno mora se znati baratati osnovnim stvarima.Zar nitko nezna kakva je prof. Culo margaletic ?
Ja sam kod Simovica pala, a kod nje prosla. Stvarno je korektna i pomaze puno dok ne navede odgovor, naravno mora se znati baratati osnovnim stvarima.Zar nitko nezna kakva je prof. Culo margaletic ?
Ona pita dosta zakon o drzavnim maticama, promjenu osobnog imena i promjenu spola, a i trazi da kazes tocno kako pise u zakonu, dok kod simovica mozes dosta toga i ovako svojim rijecima ispricatiZar nitko nezna kakva je prof. Culo margaletic ?
Osim naravno obiteljskog,moras jos znati zakon o osobnom imenu,o drz maticama i zivotno partnerstvo osoba istog spolakoja je skripta najbolja? da li je to ona od ive12 ? Zakoni koje moramo znati da li su to oni koji se nalaze na katedri iz obiteljskog pod obavjesti u repozitoriju? hvala puno
Piše u obavijesti da će postupak prijave biti pravodobno istaknut na web stranici katedre. Novije obavijesti nisam našla. Pratiti katedru, nema drugeHoće li biti prijave za kolokvij?
[DOUBLEPOST=1491312912,1491312852][/DOUBLEPOST]Hoće li biti prijave za kolokvij?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.