AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

OGLASNA PLOČA za III. godinu

martina ks

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ispit iz prava socijalne sigurnosti je 7.4. u 9 sati. Zvala sam na faks pa su mi rekli. Nisam je dobro čula rekla je da ispituje Kosovac po mojem bi to onda bio Gotovac jel tako?

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ispit iz prava socijalne sigurnosti je 7.4. u 9 sati. Zvala sam na faks pa su mi rekli. Nisam je dobro čula rekla je da ispituje Kosovac po mojem bi to onda bio Gotovac jel tako?
A gdje se održava ispit?

Tompa

Poredbeno ustavno pravo je 15. 04. (četvrtak) u 11 sati, TMT 3, soba 14 (Kostadinov).

g-alexa

Molim za objašnjenje - da li redovni studenti trebaju doći na taj sastanak?
Hvala!
sastanak za redovne je u 17.00
a izvanredne u 17.45
obavijest je objavljena danas i na stranici od veleučilišta
piše "molim da se odazovete sastanku"

NINA 2

Jučer još nije bilo ništa za zemljišno knjižno pa ak će netko ići ovih dana da pogleda?
Zemljišno knjižno-13.04 u 17h ispituje Hano.

I ako koga zanima Izborni sustavi su odgođeni za 22.04,Prof.je na putovanju

patti

zna li netko kad su konzult. kod profesorice Tišma iz ekonomije javnog s.? držil i ih uopće?
tx!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks