martina ks
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ispit iz prava socijalne sigurnosti je 7.4. u 9 sati. Zvala sam na faks pa su mi rekli. Nisam je dobro čula rekla je da ispituje Kosovac po mojem bi to onda bio Gotovac jel tako?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A gdje se održava ispit?Ispit iz prava socijalne sigurnosti je 7.4. u 9 sati. Zvala sam na faks pa su mi rekli. Nisam je dobro čula rekla je da ispituje Kosovac po mojem bi to onda bio Gotovac jel tako?
Ispituje Gotovac.Ispit iz prava socijalne sigurnosti je 7.4. u 9 sati. Zvala sam na faks pa su mi rekli. Nisam je dobro čula rekla je da ispituje Kosovac po mojem bi to onda bio Gotovac jel tako?
Može li netko javiti kada je pismeni iz postupovnog u ponedjeljak?
Thnx!
Policijsko je 12.04.2010. u 09:30h. Ispituje Frano Stanišićako ide ko do faksa ovaj tjedan molila bi da pogleda kad je policijsko...hvala
Lokalna samouprava je 13. 04. u 13h, Gundulićeva 10, dvorana IKada je ispit iz lokalne samouprave?(13.4.)
hvala
Molim za objašnjenje - da li redovni studenti trebaju doći na taj sastanak?Sastanak u vezi prakse je 15.04. u 17:45h u Gundulićevoj.
sastanak za redovne je u 17.00Molim za objašnjenje - da li redovni studenti trebaju doći na taj sastanak?
Hvala!
Zemljišno knjižno-13.04 u 17h ispituje Hano.Jučer još nije bilo ništa za zemljišno knjižno pa ak će netko ići ovih dana da pogleda?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.