AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

OGLASNA PLOČA za III. godinu

iskra

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel zna netko kad je ispit iz nomotehnike za stari program?
Četvrtak 6.5. u 12,30 sati, Gundulićeva 10. Barem mi je tako rekao profesor na konzultacijama pred dva tjedna. Nisam iz Zagreba tako da nisam vidjela na oglasnoj ploči...

LIV

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi, nešto sam načula o apsolventskom putovanju u tunis.. ako netko zna nešto više molim da mi javi!!! ima nas zainteresiranih...

koki

Jel možda netko zna kada su potpisi iz lokalne?
bili su prošli petak...pretpostavljam da će ih davati i ovaj petak onima koji nisu bili ali nije ništa rekao...ponavljali smo najbitnije stvari za ispit tako da je izgledalo kao zadnji sat...sad, možda ponovi sve i ovaj petak...u svakom slučaju, prof Škarica je jako simpatičan i vjerujem da neće biti problem dobit potpis i na konzultacijama, ako do toga dođe.

ružmarin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako netko zna kad je ispit iz nomotehnike i građevinskog ovaj tjedan, nek mi napiše...
Unaprijed hvala...Pozdrav

zvrka

bili su prošli petak...pretpostavljam da će ih davati i ovaj petak onima koji nisu bili ali nije ništa rekao...ponavljali smo najbitnije stvari za ispit tako da je izgledalo kao zadnji sat...sad, možda ponovi sve i ovaj petak...u svakom slučaju, prof Škarica je jako simpatičan i vjerujem da neće biti problem dobit potpis i na konzultacijama, ako do toga dođe.
pošto radim nisam mogla doći. sad sam mu poslala mail i nadam se da će mi htjet dat potpis...

doryca

pošto radim nisam mogla doći. sad sam mu poslala mail i nadam se da će mi htjet dat potpis...
dat će ti, samo idi na konzultacije. nas je danas bilo dosta i svi smo dobili potpis.

mrvi89

e ljudi ja sam na drugoj godini i polazem sad njem 2 pa me zanima ako ima ko od starijih kolega ko je to polozio premjer ispita ili bar drugog kolokvija ...stvarno se mucim s tim njemackim jer ga neznam..puno bi mi pomogli,.,.danke ...unaprijed..pozzz

lolly

Upravno postupovno u ponedjeljak 14.06.2010. u 12:30 Gundulićeva, dvorana I. (stari program i bolonja)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks