AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

OGLASNA PLOČA za III. godinu

sweet.ana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hey people, trebam malu uslugicu. Tražim posao i moram napisati životopis na eng. pa me zanima da li netko zna engleski naziv našeg dragog fakulteta? Unaprijed hvala! Pozz

elvie

Hey people, trebam malu uslugicu. Tražim posao i moram napisati životopis na eng. pa me zanima da li netko zna engleski naziv našeg dragog fakulteta? Unaprijed hvala! Pozz
ja ti savjetujem da posaljes mail jednoj od profesorica na faxu i pitas njihtocan naziv da ti vele...mail adrese pogledaj na stranici rpavnog faxa :)
vjerujem da ce ti odgovoriti :)

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
He,he i ako saznaš napiši...To je i mene mučilo!
Ja sam improvizirala i napisala school for public administration i b.a. for public administration (zvanje).

misty

Društveno Veleučilište, Zagreb - Social Science Polytechnic, Zagreb

smjer: javna uprava - course: public administration

nadam se da sam pomogla :wink5:

Nji

Društveno Veleučilište, Zagreb - Social Science Polytechnic, Zagreb

smjer: javna uprava - course: public administration

nadam se da sam pomogla :wink5:

Ma da?
Si ziher?
Kaj su ti tak rekli na faksu ili?
Ko bi rekao!

Hvala,evo mijenjam to u životopisu...

misty

Ma da?
Si ziher?
Kaj su ti tak rekli na faksu ili?
Ko bi rekao!

Hvala,evo mijenjam to u životopisu...
ne trebaju ti ništa govorit na faksu (sumnjam da će tete smislit drugačiji naziv:crazy:), jednostavno imaš internet pa si potražiš u on line rječniku...ja sam eto našla još prije, tek toliko da znam kad me netko pita na engleskom.:crazy:

elvie

jel moze netko skoknut do faksa i pogledat kad je ispit iz gradanskog za stari program..na netu nece nista pisat..pa bih molila neku dobru dusicu kojoj to ne bih bio problem da prepise popis starog programa prije bolonje...jakoooo jakooo zahvaljujem :)

misty

jel moze netko skoknut do faksa i pogledat kad je ispit iz gradanskog za stari program..na netu nece nista pisat..pa bih molila neku dobru dusicu kojoj to ne bih bio problem da prepise popis starog programa prije bolonje...jakoooo jakooo zahvaljujem :)
faks ne radi još ovaj tjedan, mislim da su rekli da od 23.8. radi faks. u svakom slučaju, bit će ti na netu popis...ima vremena još.:laughing:

Nji

ne trebaju ti ništa govorit na faksu (sumnjam da će tete smislit drugačiji naziv:crazy:), jednostavno imaš internet pa si potražiš u on line rječniku...ja sam eto našla još prije, tek toliko da znam kad me netko pita na engleskom.:crazy:

Ja sam si to onak prevela...

ma trebao bi postojati i službeni naziv na engl.,zato pitam kaj na faksu kažu...to me zanima...

elvie

faks ne radi još ovaj tjedan, mislim da su rekli da od 23.8. radi faks. u svakom slučaju, bit će ti na netu popis...ima vremena još.:laughing:
ma znam da ima joc vremena, samo bi htjela znati cim prije jer imam jos neke izborne pa da znam koj dan mi je kaj da si rasporedim ucenje ;;)))
tak damolimnekog jako jako jako :D ;) da mi samo pogleda popis za stari program iz gradanskog :)

žeža

Evo ako nekoga zanima ispit iz Upravnog postupovnog prava je 6.9. u 12.30h a iz Građanskog ja sam prezime na Z i stari sam program i ispit mi je 8.9. u 12h kod prof. Hano Ernst

Tončica

Pravo okoliša, 06.09.2010, 09:30h, Ćirilometodska 4, soba 10, ispituje prof. Lana Ofak

Pravo socijalne sigurnosti, 03.09.2010 u 16:00h, Trg maršala Tita 3, ispituje prof. Andrea Grgić

Konzularno pravo, 06.09.2010.u 15:00h Dežmanova 10, ispituje Zoran Pičuljan

maatejaa89

ljudi zna li tko kad su upisi u 3 godinu ??? ako tko zna da kaze bila bih jako zahvalna :)

tara

da li možda netko zna kada je lokalna samouprava ,odnosno u koliko je sati 15.09.2010
unaprijed hvala
pusa

pjosy

bok svima...
da li netko zna što se događa sa nama koji smo po starom programu i koji ne uspijemo diplomirati do kraja 9. mjeseca.

hvala

xxx

bok svima...
da li netko zna što se događa sa nama koji smo po starom programu i koji ne uspijemo diplomirati do kraja 9. mjeseca.

hvala
Trenutno kako stvari stoje ako ne dipl. do 30.9. nakon što protekne taj rok, moraš pisati molbu za prebacivanje na bolonju, kad ti odobre, upisati još 6 ili koliko dodatnih ispita koji se plaćaju (mislim da se negdje spominje da će to sve ukupno iznositi oko 8000 kn) i onda trunuti još koju godinu na upravi ili su moguća još 2 scenarija:

1. ako odobre dekanski rok akad. god. se produžuje za toliko čime dobivamo mogućnost korištenja tog roka i diplomiranja do kraja dekanskog (treba potpisati peticiju kojom tražimo odobrenje - vidi naslovnu stranicu portala za termine kada i gdje se skupljaju potpisi) ili još bolja solucija

2. ako uspijemo sakupiti dovoljno potpisa peticijom kojom tražimo produženje roka starom programu (a koja se potpisuje zajedno s peticijom za odobrenje dekanskog što se termina i mjesta potpisivanja tiče) i ako odobre produženje onda smo svi na konju (pozivam sve da potpišu peticiju jer produženje, uz dobru volju vijeća da odobre produženje, ovisi i o tome koliko nas je još ostalo po starom programu)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks