Da to ti je to u skripti.gdje dodje kontrola UA? i kako objasnit UA prema općenormativnom aktuuprave-to napiesem 159. pitanje iz skripte?
tnx
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da to ti je to u skripti.gdje dodje kontrola UA? i kako objasnit UA prema općenormativnom aktuuprave-to napiesem 159. pitanje iz skripte?
tnx
tražili su indekse da se pošalju na kraj klupa, možda možeš pitat za osobnu ili iksicu.ljudi,dal pustaju na pismeni dio ispita iz ovog predmeta BEZ INDEKSA???
Sta se tocno treba pod tim pitanjem odgovorit , hvalaDa to ti je to u skripti.
Ovi baš ne funkcioniraju tak jer odma nakon rezulatata pitaju :/ dođeš gore do ćm, pročitaju tko je prošao i tko ide kod kojeg ispitivača i pročitaju negativne...dal je moguće da ti prof kaže rezultate preko emaila, da ne dolaziš bezveze ako nisi siguran u prolaz
I ja bila kod prof. Ofak, zena je super, i brijem da nikog nije rusila :grin:Danas usmeni kod prof. Ofak, sve pohvale profesorici, blaga, ugodna. Pitala me dva pitanja, podnošenje Ustavnom sudu zahtjeva i prijedloga i kontrolu uprave unutar same uprave. Uglavnom trojka u indexu. Troje kolega prije mene isto prošli.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.