tajana0106
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav
Jeste li dobili poveznicu na mail za ispit u ponedjeljak 7.2.?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jos nePozdrav
Po čemu učiš, kolega?Hvala, budem![]()
Učim knjigu po uputama iz Merlina. Učim zakone normalno, jedino Zok po prezentaciji prof OfakPo čemu učiš, kolega?![]()
Tako i ja. Hvala puno. Sretno!Učim knjigu po uputama iz Merlina. Učim zakone normalno, jedino Zok po prezentaciji prof Ofak
Hvala, takođerTako i ja. Hvala puno. Sretno!![]()
Borkovićevoj. Da i mene to zbunilo, vidim da je obvezna samo zakoni, ali za svaki slučaj sam i knjigu prolistao da ne bi bilo.Po kojoj knjizi učite,
vidim da su u obaveznoj literaturi navedeni samo zakoni.
jel mi mozes reci gdje se nalaze prezentacije prof ofak?Učim knjigu po uputama iz Merlina. Učim zakone normalno, jedino Zok po prezentaciji prof Ofak
https://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/oup2/predavanjajel mi mozes reci gdje se nalaze prezentacije prof ofak?
Sto nije poveznica tamo na Merlinu gdje su upute za ispit?Oprostite, jel vam stigla poveznica na mail za ispit danas?
Niš mi nije jasno, nemam je nigdje.Sto nije poveznica tamo na Merlinu gdje su upute za ispit?
Uspjela, hvala na pomoći.Niš mi nije jasno, nemam je nigdje.
Isključio sam se prije kraja. Kad je na kraju usmeni?Kolege, pitanje, danas mi se učinilo da je profesor rekao da je usmeni ispit sutra.
U raspored je stavio da je u četvrtak, ali i na dokumentu s rezultatima piše da je ispit odrzan danas- 9.2. Zanima me jesam li samo ja čula da je rekao vidimo se sutra tko prođe. ;D
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.