Oup 2spada li cjelina osnove europskog upravnog prava pod oup1 ili oup2 ??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oup 2spada li cjelina osnove europskog upravnog prava pod oup1 ili oup2 ??
Ne,nema kolokvijaZna li netko ima li kolokvija iz OUP II?⁹
Hvala, a taman se ponadala.Ne,nema kolokvija![]()
Po čemu si učila?moja pitanja danas kod prof.Staničića upravljanje javnim dobrima.načela javne ustanove i objasniti načelo nemerka....kako se najjednostavnije stiče državljanstvo---podrijetlom,načelo krvne veze,te reči tko na taj način može steči Hrv.državlj..
prof,meni skroz super,nema brige ako ste kod njega
kolegicu je pitao poslove drž.uprave, utvrđivanje interesa kod izvlaštenja i mislim da je još pitao prijedlog izvlaštenja
prošle,sada ste vi na redu....sretno
PO SKRIPTIPo čemu si učila?
u skriptarnici imaš pitanja by Ramona koja se najčešće pojavljuju, meni su puno pomogla točno piše koji čl.zakona i malo sam proširila da povežem gradivo. Učila sam po skripti i zakonima,ali zakon ne sve ,,kako sam napisala vodila sam se tim pitanjima i malkice koji čl.više da povežem gradivoPo čemu si učila?
Ja ucim po svojoj skripti koja je kombinacija knjige, zakona i prezentacija s Merlina. Jedino onaj dio koji se tiče Prekršajnog zakona budem ucila po pitanjima koja se najcesce ponavljaju, a dio koji se tice europskog upravnog prava iz clanka prof. Ofak (ako si polozio EUP, onda je mozda cak i dovoljno procitat nekoliko puta jer ima nekih stvari koje su poznate od prije).Iz čega najbolje učiti OUP II.?
što se usmenog tice, odgovarala sam kod Ofakice i bila je super ( po prvi put to dozivjeh osobno od nje hahah ) pitala me ustanove, sve o njima , zatim odricanje drzavljanstva, odgovornost drzavee za stetu..Moze pitanja s ovog roka?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.