studentica31
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molim Vas kolege, gdje je ta skraćena skripta od prof. Ofak?? ne mogu je nigdje naći, ako može link bila bih jako zahvalna.Skracena skripta od prof Ofak na stranici
pozz
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Molim Vas kolege, gdje je ta skraćena skripta od prof. Ofak?? ne mogu je nigdje naći, ako može link bila bih jako zahvalna.Skracena skripta od prof Ofak na stranici
i mene zanima gdje se nalazi ta skripta pa molim kolege koji znaju da napišuMolim Vas kolege, gdje je ta skraćena skripta od prof. Ofak?? ne mogu je nigdje naći, ako može link bila bih jako zahvalna.
pozz
Predavanja - Opće upravno pravo II - dokument treći po redu, u PDF formatu.i mene zanima gdje se nalazi ta skripta pa molim kolege koji znaju da napišu
lp
poruka o terminu polaganja je stigla od prof. Ofak , da li to znači da ona ispituje ?HvalaSta mislite hoce li ispitivati ofak ili stanicic?
Jel ti na mail stiglo? Meni jos nije nista..poruka o terminu polaganja je stigla od prof. Ofak , da li to znači da ona ispituje ?
da na mail mi je stiglo al sad vidim da je stiglo za Oup I a to sam položila i prijavila Oup IIJel ti na mail stiglo? Meni jos nije nista..
neovisno o položenom ispitu Opu I Merlin automatski šalje poruke svima o polaganju ispitada na mail mi je stiglo al sad vidim da je stiglo za Oup I a to sam položila i prijavila Oup II
pa mi nije ništa jasno
da li to znači da on ispituje?Evo stavio je Turudic na stranici faksa da se ispit odrzava 17.2 u 9h.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.