Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
od 7-10 strMože mala pomoć: koliko bi izvještaj trebao imati stranica, da bude pozitivna ocjena?
da tako nešto sam i mislila,malo usporedila sa onim što sam na praksi vidjela..to smo isto učili iz nauke, ima tablica pa može biti svašta (politička, ekonomska, uredsko reaktivna, proaktivna, itd...)
ne ništa, a odkud ti to da treba?zanima me jesu li vama potpisivali/ovjeravali mentori da ste obavili stručnu praksu, bilo što? i gdje naći taj obrazac? hvala!
ne treba. to su samo neke glasnije, valjda je to davno prije trebalo.zanima me jesu li vama potpisivali/ovjeravali mentori da ste obavili stručnu praksu, bilo što? i gdje naći taj obrazac? hvala!
e,e, baš to, prije su morali to ovjeravati, al od ove godine valjda profesori mogu zvati mentora da provjere jesmo li dolazili i to je to.ne treba. to su samo neke glasnije, valjda je to davno prije trebalo.
kolega pišite svaki dan što se radili u uredu,gdje ste bili,tražite da vam objasne šta rade,da vam daju rješenja i objasne postupak koji je prethodio donošenju rješenja,pod formalnu i neformalnu struktura pišite o odnosima unutar ureda ...Jel ima neko da je već obavio praksu u uredu drž.uprave i da je napisao izvještaj ,iskreno neznam šta da napišem u taj izvještaj..a pogotovo za neformalna org.struktura i organizacijska kultura...neznam šta da više izmislim ,meni to sve stane na 2-3 stranice...a vidim da se ovdije spominje do 7-8 stranica izvještaja...pa ako ima netko napisano da mi pošalje u inbox,samo da vidim kako su drugi napisali ,šta još dodati a da to ima nekog smisla...tnx
odnosi unutar ureda-normalni ko i u svakom uredu ;-)kolega pišite svaki dan što se radili u uredu,gdje ste bili,tražite da vam objasne šta rade,da vam daju rješenja i objasne postupak koji je prethodio donošenju rješenja,pod formalnu i neformalnu struktura pišite o odnosima unutar ureda ...
kolegice kaj si napisala pod org. kulturu? jesi puno pisala?dal netko zna kaj odprilike napisati za ovo, Organizacijska kultura upravne organizacije u kojoj student/ica obavlja stručnu praksu– procjena, elementi, obilježja ?
Napisala sam općenito nešto o organizacijskoj kulturi koristeći žuto-zelenu knjigu, pa sam napisala kako su orijetirani službenici tamo gdje sam bila na praksi, te sam napisala od 6 tipova kultura koja po meni prevladava kultura u ministarstvu, i na malo objasnila to.kolegice kaj si napisala pod org. kulturu? jesi puno pisala?
napišeš,ostaviš u referadi kod Sanje, staviš u kutiju za te dnevnike i pratiš mail ako su potrebne izmjene...Ej.. Imam pitanje.. Nakon odrađene prakse napišem izvještaj i nosim na pregled? Pa mi oni vrate ak nekaj ne valja? Kak to ide?
a šta napisati za neformalnu organizacijsku strukturu,neznam jednu pametnu rečenicu da složim,help :-(Napisala sam općenito nešto o organizacijskoj kulturi koristeći žuto-zelenu knjigu, pa sam napisala kako su orijetirani službenici tamo gdje sam bila na praksi, te sam napisala od 6 tipova kultura koja po meni prevladava kultura u ministarstvu, i na malo objasnila to.
Nemam puno toga, na 7.str.mi potpisi,ja sam već predala sad čekam da jave jel ok..
ja sam tamo imala praksu i stvaaarno nemam pojma sta da pisem :/Jel ima neko da je već obavio praksu u uredu drž.uprave i da je napisao izvještaj ,iskreno neznam šta da napišem u taj izvještaj..a pogotovo za neformalna org.struktura i organizacijska kultura...neznam šta da više izmislim ,meni to sve stane na 2-3 stranice...a vidim da se ovdije spominje do 7-8 stranica izvještaja...pa ako ima netko napisano da mi pošalje u inbox,samo da vidim kako su drugi napisali ,šta još dodati a da to ima nekog smisla...tnx
ja sam također tamo 'obavljala' praksu i pritom dozivila jako neugodno iskustvo, tako da stvarno ne znam sto bi izmisljala sto sam ja radila tih 4 dana tamo!ja sam tamo imala praksu i stvaaarno nemam pojma sta da pisem :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.