AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

mini

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
koliko stranica treba imati izvjestaj? i dal mi netko moze rec u koji tip org.kulture spada ministarstvo uprave? :D

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko stranica treba imati izvjestaj? i dal mi netko moze rec u koji tip org.kulture spada ministarstvo uprave? :D
ja mislim da minimalno 7, a to sama moraš napisat, kako su orijentirani službenici tamo, pročitaj si o tome u žuto zelenoj knjizi, ak ništa drugo seri super su, profesionalni itd.

xxxx

Ej ljudi imam jedno pitanje,da li se moramo prije početka prakse javiti toj osobi za kontakt koja nam je dana,tj. da li npr. u petak se moramo javiti da u ponedjeljak dolazimo na praksu ili samo odemo normalno u ponedjeljak u određeno mjesto za praksu i javimo se toj osobi?
P.S. Da li se može dogovoriti na praksi da nas jedan dan puste pola sata ili sat vremena prije ili su dosta strogi oko toga?
UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEM!

Tincincila

jel mi moze netko tko je vec predao i dobio ocjenu, (makar u pp) napisati onaj dio koji se odnosi na neformalnu organizacijsku strukturu? Naime, ja sam sve to proučila, i sve mi je kristalno jasno što to je, čak i napisala lijepi uvod za to, al sad bih to trebala povezati i prikazati na primjeru gdje sam obavljala praksu, a pošto sam (već po 100. put ) napisala da je moja praksa bio čisti ćorak, ne znam kako bi to opisala sa tim ljudima koji tamo rade, pa makar radi ideje da vidim kako je netko od vas to napisao..ioanko cu izmisljati kao i čitav rad, al čisto da vidim kako bi to trebalo izgledati... HVALA VAM!

martina_sk

Administrator
Da li se može dogovoriti na praksi da nas jedan dan puste pola sata ili sat vremena prije ili su dosta strogi oko toga?
sve ovisi od onog koji je nadležan za tebe. ali ne bi trebalo biti problema. ja sam bila skoro svaki dan do kraja i nije mi žao, stvarno sam radila neke stvari ili bar se naslušala svega pa sam imala šta napisati u dnevnik prakse. iako je to bilo prošle godine kad nisu zahtjevali tu organizacijsku kulturu.

rijekaboy

dal netko zna koliko se treba čekati da oni ocjene taj izvještaj, i kako nas obavijeste o tome?

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel je za neke ljude koji trebaju sad ić na praksu bila obavijest da se moraju mailom javiti teu? jel netko zna o čemu se radi?

marinchi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bila je obavijest neka, al je maknuta, i ja sam mu bila poslala jer nisam bila sigurna jel treba ili ne, pa je rekao da je sve vezano za praksu stavljeno već tako da ne treba

SuperDuško

Jel oni nama javljaju na mail kad je taj izvještaj pregledan ili se moramo sami raspitivati? Ja sam predala prije tjedan dana.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, kolege! Zanima me je li se nekome dogodilo da su mu na praksi odmah rekli da ne mora dolaziti jer nemaju odgovarajućih poslova, odnosno dosta ljudi je na godišnjem pa bih bila zapravo samo zbrka dok me upoznaju i uvedu u poslove.Tako da sam bila samo prvi dan i više nisam išla.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks