Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pišem jaDa li netko piše rad o ministarstvu. Imam par pitanja.
koja knjižnica?Kako vam ide pisanje, ja bi pisala o knjižnici ali ne znam na što se odnosi akt o osnivanju i osnivać. Ako netko zna.Hvala
Članak 4.Gradska knjižnica grada Zagreba
u statutu ti piše, čl.2Hvala
Ista situacija! Sve je istovremeno lagano ali opet nisi 100% siguran da je to točnoMeni je ova praksa koma i iskreno nemam pojma kaj pisati.Stao sam kod akta o osnivanju, izgleda lagano a opet teško.
Ja sam planirala ostaviti redne brojeve s naslovom i pod svakim rednim brojem napisati kao esej. Svaku crticu kao odlomak.Da li netko možda zna ili je pitao profesoricu,da li se mora pisati za svaku točku kao esej ili svaki put napisati recimo osnivač u prvoj točci pa tako redom.Hvala
Što se napisali pod:
- kratki historijat organizacije (ja to za ministarstvo pravosuđa ne mogu naći)
- stupanj samostalnosti organizacije
- djelatnost organizacije (upravna grana)
- metode rada u organizaciji
hvala![]()
Znaci mozemo pisat o ministarstvu, ja bi pisala o MUP -u ?Pišem ja![]()
Možemo, bila je pitala jedna cura Tijanu na Merlinu jel može o Ministarstvu turizma i ona joj je napisala da možeZnaci mozemo pisat o ministarstvu, ja bi pisala o MUP -u ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.