Nije trebalo biti nužno središnje državne uprave ili lok. i reg.Jel prošle godine bio isti ovakav zadatak za istraživački rad: ''Odaberite jednu upravnu organizaciju središnje državne uprave ili lokalne i područne (regionalne) samouprave ''?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nije trebalo biti nužno središnje državne uprave ili lok. i reg.Jel prošle godine bio isti ovakav zadatak za istraživački rad: ''Odaberite jednu upravnu organizaciju središnje državne uprave ili lokalne i područne (regionalne) samouprave ''?
Ne, bilo je "Odaberite jednu upravnu organizaciju...."Jel prošle godine bio isti ovakav zadatak za istraživački rad: ''Odaberite jednu upravnu organizaciju središnje državne uprave ili lokalne i područne (regionalne) samouprave ''?
Malo sam zbunjena, jel se može pisati o nekom Ministarstvu ili treba o nekoj upravnoj organizaciji unutar MinistarstvaNe, bilo je "Odaberite jednu upravnu organizaciju...."
Malo sam zbunjena, jel se može pisati o nekom Ministarstvu ili treba o nekoj upravnoj organizaciji unutar Ministarstva![]()
P. S. Upravo sam se prijavila Merlin pa sam sve pročitala. HahaJesu li objavili nove informacije vezano za praksu 2021.?
Samo pitam da ne propustim nešto i da budem u toku.![]()
da, na ovoj stranici si mozete izabrati i provjeriti , to nam je profesorica poslala prošle godine. Popis tijela javne vlasti - Skupovi podataka | data.gov.hrJel prošle godine bio isti ovakav zadatak za istraživački rad: ''Odaberite jednu upravnu organizaciju središnje državne uprave ili lokalne i područne (regionalne) samouprave ''?
Da ali treba pripaziti jer na tom popisu ispadaju i sudovi kao tijela uprave, o čemu je jedna kolegica pisala, pa joj zadatak nije bio dobar i morala je sve ponovno ispočetka.da, na ovoj stranici si mozete izabrati i provjeriti , to nam je profesorica poslala prošle godine. Popis tijela javne vlasti - Skupovi podataka | data.gov.hr
Jel prošle godine bio isti ovakav zadatak za istraživački rad: ''Odaberite jednu upravnu organizaciju središnje državne uprave ili lokalne i područne (regionalne) samouprave ''?
[/QUOTE
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.